Sunday, September 19, 2010

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΘΙΑ - STAR TV News

9 comments:

Anonymous said...

Η τραγουδίστρια θέλοντας να παρουσιαστεί ανανεωμένη στην πίστα του «Αθηνών Αρένα» δεν αρκέστηκε μόνο στα νέα της τραγούδια ...και στην καινούργια της γκαρνταρόμπα, αλλά φρόντισε να αλλάξει και τα μαλλιά της.

Αν και αρχικά προβληματίστηκε στην πρόταση να ξανανοίξει το χρώμα της, όταν οι συνεργάτες της την έπεισαν για το αποτέλεσμα όχι μόνο αφέθηκε υπομονετικά στα χέρια του κομμωτή αλλά διασκέδασε και τη διαδικασία του ντεκαπάζ.

Πάντως γεγονός είναι ότι το ξανθό λουκ της άρεσε τόσο που το ανακοίνωσε ακόμα και στο «Twitter» προετοιμάζοντας τους φίλους της για το τι θα δουν από την ξανθιά πλέον τραγουδίστρια.

nik said...

melaxrinos o sakis... ksanthia prepi na ine i vissi...


to apeti to show.

Anonymous said...

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για την Άννα
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο "Εγώ!Weekly" αυτής της εβδομάδας μίλησε για την Άννα.
"Δεν υπάρχει έντεχνο, υπάρχει καλή και κακή μουσική. Ο κόσμος ανταποκρίνεται στην καλή πρόταση. Η Βίσση πήγε καλά φέτος, γιατί δούλεψε. Ας είναι στον lifestyle χώρο, που εμείς δεν τον θεωρούμε έντεχνο... και καλά. Και βγάζω τον εαυτό μου από αυτό το πράγμα. Μακριά από μένα. Για να είναι τόσα χρόνια η Βίσση το νούμερο ένα, θα αξίζει."

Anonymous said...

lisa minelli ...

Anonymous said...

As ginotan o Sakis ksanthos kai i Anna melaxrini! Aman mwre Annaaaa

Niki said...

vre pedia den isxii to Pavilion

I anna den tha efanisti pouthena prin to Arena...

Anonymous said...

Κανεις δεν την ειδε ,κανεις δεν ξερει κι ομως ολοι μιλανε! Αφορμη το μηνυμα της Ελληνιδας Σταρ στο twitter που ενημερωνε τους φιλους και θαυμαστες της οτι ειναι και παλι ξανθια! Απο τοτε τα blogs και οι συζητησεις αρχισαν να δινουν και να παιρνουν για το τι εννοουσε η Βισση "παλι ξανθια", πιο ξανθια απο ποτε? καποιο πιο σκουρο ξανθο? με ανταυγειες? χωρις ανταυγειες?,λες και δεν την εχουμε ξαναδει ξανθια! Φανταστειτε τι θα γινοταν αν ελεγε οτι τα εβαψε μπλε!

Anonymous said...

thanks niki
kalitera pou akirothike to pavilion

:)

den prepi na kani alles efanisis prin to ARENA

mahler76 said...

ταιριάζει με το IQ της.