Wednesday, September 22, 2010

Τα νέα βήματα της Σοφίας - USA

Νέα ζωή με καινούργιο look στη Νέα Υόρκη για τη Σοφία Καρβέλα. Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Αννας Βίσση γύρισε καινούργια σελίδα στη ζωή της συνεργαζόμενη με περιοδικό-βίβλο του lifestyle και είναι ευχαριστημένη όσο ποτέ! . . .

Από τον Απρίλιο του 2009 βρίσκεται η Σοφία στην Αμερική. Αρχικά συνεργαζόταν μόνο με τον οίκο μόδας της διάσημης ενδυματολόγου του «Sex Αnd The City» (και καλής φίλης της μητέρας της) Πατρίσια Φιλντ. Μαζί με την Πατρίσια, μάλιστα, επιμελήθηκαν τα ρούχα της Αννας πέρσι στο «Αθηνών Αρένα». Ομως, τώρα ανοίγει τα φτερά της. Οχι, δεν διέκοψε τη συνεργασία της με τη famous ενδυματολόγο, αλλά πλέον πατάει και στα δικά της πόδια. Συνεργάζεται ως στιλίστρια με γνωστά περιοδικά, όπως το «ID», που είναι από τα αγαπημένα της νεολαίας και των ανθρώπων που γνωρίζουν από μόδα. Βέβαια, είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

Η Σοφία ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις όσον αφορά τη μόδα. Ετσι δεν μπορούσε να απέχει από το Fashion Week της Νέας Υόρκης, που πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center και στο πλαίσιο του οποίου παρουσίασε τη δουλειά του ο Βασίλειος Κωστέτσος. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά και η Σοφία αισθάνθηκε υπερήφανη για εκείνον, αφού είναι Ελληνας και οι δημιουργίες του εισέπραξαν τα κολακευτικότερα σχόλια από ανθρώπους-κλειδιά στο παγκόσμια στερέωμα της μόδας. Με το φινάλε του show του πήγε, όπως ήταν επόμενο, και...
στα καμαρίνια για να τον συγχαρεί.

Το πρόγραμμά της έχει αλλάξει από τότε που ήταν στην Ελλάδα. Πλέον ξυπνάει νωρίς το πρωί και γυρίζει στο σπίτι αργά το βράδυ από τη δουλειά. Οσο για τις νυχτερινές εξόδους, τις έχει περιορίσει. Δεν αποκλείεται, βέβαια, σύντομα να μας παρουσιάσει και δική της ολοκληρωμένη κολεξιόν.

Πέρσι είχε ξεκινήσει να τεστάρει τις δυνάμεις της στο ντιζάιν έχοντας ως μούσα τη... μαμά της: κάποια από τα outfits διά χειρός Σοφίας Καρβέλα φορούσε η Αννα Βίσση στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Στην Πυρά».

ESPRESSO

2 comments:

GHOST said...

exi megali aneliksi stin kariera tis i sofia stin Ameriki. Itan poli thetiko pou doulepse me tin Patricia ta teleftea xronia dioti tis aniksan megali dromi sto xoro tis modas.

exi mpi gia ta kala sto xoro tis modas stin ameriki.
sto ameso melon isos tin doume ke san endimatologo toso se americaniki tileoptiki sira, oso ke se kapies tainies paragogis Hollywood.

mahler76 said...

ο Κόσμος περιμένει με αγωνία τα νέα βήματα της ταλεντάρας αυτής.