Thursday, December 30, 2010

Άννα­ Βίσση - Επιλέγηκε ως η καλύτερη­ παρουσία στη σκηνή για το 2010 - απο ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ



Μας άρεσαν, τα καθιερώσαμε! Σκανάρουμε τη χρονιά που πέρασε στα μεγάλα προγράμματα και δίνουμε τα Όσκαρ της χειμερινής σεζόν.

Α΄ γυναικείος ρόλος (καλύτερη­ παρουσία στη σκηνή) Η Άννα­ Βίσση στο «Αθηνών Αρένα». Έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, δίνει ακόμη ­δυναμικό ροκ «παρών».

Α΄ αντρικός ρόλος Ο Γιώργος Μαζωνάκης στον «Βοτανικό». One-man-show: πρωτοποριακός και αισθαντικός, λαϊκός και ροκ.

Β΄ γυναικείος ρόλος Η Ελισάβετ Σπανού στο «Vox». Η sexy Catwoman διαθέτει, εκτός από κοφτερά νύχια, και «κοφτερή» φωνή.

Β΄ αντρικός ρόλος Ο Άλκης Κωνσταντόπουλος στην «Ακτή στην Οδό Πειραιώς». Ο άνθρωπος-«ορχήστρα», πάντα με καλή διάθεση, «γαμώ την καταδίκη μου»!
5Καλύτερα κοστούμια Η Δέσποινα­ Βανδή, στο «Vox», ως Gilda με εντυπωσιακή κατακόκκινη μάξι τουα­λέτα και κυματιστό μαλλί. Put the blame on... her!

Καλύτερος σκηνοθέτης Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, τόσο για τα «Ίσια Ανάποδα» στον «Βοτανικό» όσο και για την ξεσηκωτική παράσταση των Onirama, Μύρωνα Στρατή, Mark Angelo και Shaya στο «Gazoo».

Καλύτερο service Στο «CosmoStage»: εκτός από καλό και προσεγμένο σέρβις, οι σερβιτόροι κέρδισαν τις εντυπώσεις χάρη στο κομψό styling με τα μαύρα πουκάμισα και τις λευκές τιράντες.

Μεγαλύτερα after κέφια Στο «VIP @ Skyladiko», όπου τον Γιώργο Μαρίνη ξεκουράζει φέτος ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος επέστρεψε στις επάλξεις της νυχτερινής διασκέδασης. στενοχωρημένος, βέβαια, για τις περιπέτειες του Παναθηναϊκού…

Βραβείο απήχησης-προσέλευσης κοινού Ο Τζίμης Πανούσης­ στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο». Η ­ουρά στο ταμείο έφτανε μέχρι έξω στις σκάλες, ενώ στην αίθουσα γινόταν το αδιαχώρητο.

Ειδικό βραβείο σατιρικής ευστοχίας Οι Άγαμοι Θύται ξανά στη σκηνή του «Ζυγού», με σχόλια που… ξύνουν μυαλά.

www.athinorama.gr

5 comments:

Anonymous said...

dikea pire afto to titlo

to arena ine katamesto kathe vradi me tin aan na kani ena katapliktiko show

Anonymous said...

OREA, exi idieteri varitita afou sto athinorama ine kataxorimena oles i skines tis athinas

Anonymous said...

Είδα άσχημο όνειρο για την Άννα...ελπίζω να είναι πάντα καλά.Δεν θα 'θελα ποτέ αυτός ο άνθρωπος να πάθει κάτι.Αννούλα μου να προσέχεις.

Anonymous said...

Sta ori sta agria vouna Prwtoxroniatika! Ftou ftou ftou!

Anonymous said...

Τι κομματάρα είναι αυτό το ΒΑΜΠΙΡ!!!!!!!!!!!!!