Sunday, February 6, 2011

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"


Πολλοί θεωρούν την Αννα Βίσση την απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Σήμερα η «Espresso» αποκαλύπτει την άλλη πλευρά της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ένα πρόσωπο που κρατά καλά κρυμμένο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, το οποίο αγνοούν ακόμα και οι πιο κοντινοί της άνθρωποι...

Μετά τους «Ράδιο Αρβύλα», και η Αννα Βίσση ευαισθητοποιείται: ήδη προσφέρθηκε να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο τής ζητηθεί, στον μεγάλο αγώνα του πατέρα Αντώνιου στην «Κιβωτό του κόσμου». Για την ίδια αποτελεί και λύτρωση για όσα έχει δηλώσει και αφορούν τη μονάκριβή της κόρη Σοφία. Ενοχές και ανασφάλειες που τη «βασανίζουν» χρόνια τώρα.
Πριν από περίπου δέκα μέρες η Αννα Βίσση πέρασε υπό άκρα μυστικότητα την πόρτα της «Κιβωτού του Κόσμου». Το ραντεβού με την ψυχή της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, τον πατέρα Αντώνιο ζήτησε η ίδια η τραγουδίστρια, με την παράκληση η συνάντηση αυτή να μείνει αυστηρά μεταξύ τους. Η εξέλιξή της οδήγησε την τραγουδίστρια τη συγκεκριμένη μέρα να ακυρώσει αιφνιδίως όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού της, αφού έμεινε στον χώρο μέχρι αργά το απόγευμα.
Πέρασε αρκετές ώρες με τα παιδιά, που την παρέσυραν σε ένα ξέφρενο πάρτι. Η ίδια χόρεψε και τραγούδησε μαζί τους, δίνοντας τη διαβεβαίωση στον πατέρα Αντώνιο ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Σκοπός της είναι να συνεισφέρει αρχικά με όποια ψυχικά αποθέματα διαθέτει, ενώ ήταν σαφής η διαβεβαίωση ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να αποφέρει χρήματα στο ταμείο τους. Η ίδια εννοείται ότι δεν θέλει καμία προβολή και, κυρίως, οικονομικές απολαβές.

1 comment:

Anonymous said...

Katapliktikos ki o Pater Antwnios! Iereas neos se ilikia kai pou idi exei voithisei para poly kosmo! Makari etsi na itan oloi oi ekproswpoi tis ekklisias! Bravo tou! Gia na vlepoume kai ta kala...