Wednesday, March 23, 2011

Μεταγραφή στη Heaven: Αλήθεια ή ψέμματα;

Όπως χθες αποκάλυψε πρώτο το Yupi, ο Νίκος Καρβέλας, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Heaven.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καφές με την Ελένη», σε 10 μέρες περίπου θα κυκλοφορήσει το νέο cd του Νίκου, στο οποίο θα περιέχονται διασκευές των παλαιότερων επιτυχιών του «Βλάκα», «Νάντια» και «Ποτέ μη λες ποτέ», καθώς και νέα τραγούδια με την υπογραφή του πετυχημένου συνθέτη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι φήμεςπως σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει νέα μεταγραφή στη Heaven ενώ πολλοί κάνουν λόγο πως το όνομα αυτό θα είναι η Άννα Βίσση, μια είδηση όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους συνεργάτες της Ελληνίδας σταρ. Η φήμη αυτή κυκλοφόρησε μετά την εμφάνιση του διευθύνοντα συμβούλου της δισκογραφικής του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Καρβέλα στο

"Αθηνών Αρένα" το βράδυ του Σαββάτου. Αυτές τις μέρες η Άννα βρίσκεται στην Αμερική και επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

4 comments:

Anonymous said...

metagrafi to MAIO?

na liksi to simvoleo ke meta vre pedia l o l o l

Anonymous said...

poli kalitexnes tis sony ine eksali me ti stasi ti eterias pros ton ANtoni Remo.

Den ine tixeo pou Garbi apoxorise idi.

Anonymous said...

FILE 7.56 MHN LES PAPARIES

Lydia_Larnaca Cy said...

Δεν πιστευω λεξη για την μεταγραφη της Aννας στην Heaven.Αυτο που χρειαζεται τωρα η Αννα ειναι να επικεντρωσει το ενδιαφερον της στις συναυλιες που ετοιμαζει,στην χειμερινη συνεργασια που περιμενουμε απο στιγμη σε στιγμη,και πανω απο ολα ξεκουραση και ανασυνταξη δυναμεων.Εκεινο επισης που πρεπει να φροντισει με προσοχη,ειναι να βρει αλλους συνθετες και τραγουδια για το επομενο cd της.Αννουλα καλος ο Νικολακης....αλλα μεχρι ενος οριου,πολλοι θα ηθελαν να ερμηνευσεις τραγουδια τους!!!