Saturday, July 9, 2011

Α.Βισση: Στηρίζει την καμπάνια «Το Κάνω…. Γιατί Με Νοιάζει»


Η μεγάλη ελληνίδα star Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με το t-shirt που σχεδίασε ο καταξιωμένος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας για τη νέα καμπάνια «Το Κάνω…. Γιατί Με Νοιάζει», του κέντρου υποστήριξης κατά του αλκοολισμού και των εξαρτήσεων «Όασις», ύστερα από πρόταση της υπεύθυνης επικοινωνίας της «Όασις», γιατρού Πόπης Καλαιτζή. «Σε ένα πρόσφατο ταξίδι της κας Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη, είχα την ευκαιρία να την ενημερώσω για το έργο της Όασις και την νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού. Με χαρά δέχθηκε να γίνει εθελόντρια του κέντρου και η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής showbiz που φόρεσε να t-shirt του Βασίλη Ζούλια, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της Όασις. Μάλιστα δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει ενεργά σε οποιαδήποτε άλλη δράση μας.» επεσήμανε η Πόπη Καλαιτζή.


Η καμπάνια «ΤΟ ΚΑΝΩ», υπεύθυνη της οποίας είναι η Πόπη Καλαϊτζή, στοχεύει στην αλλαγή της εικόνας του εθελοντισμού και στην προσέγγιση των ενεργών πολιτών. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προσέλκυση νέων εθελοντών για το επίτευξη του έργου της «Όασις», όπως επίσης η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου κατά των εξαρτήσεων από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια αλλά και το διαδίκτυο.
Τα t-shirt της καμπάνιας «Το Κάνω….» με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια μπορείτε να τα βρείτε στο πολυκατάστημα Notos Galleries (Στοά Χιρς).

Read more: Α.Βισση: Στηρίζει την καμπάνια «Το Κάνω…. Γιατί Με Νοιάζει» ~ news-piper.blogspot.com


downtown-
Το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου λίγο πριν αναχωρήσει από το The Met Ηotel, όπου διέμενε, για το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Αθήνα, η Άννα Βίσση συμμετείχε σε μία ακόμη φιλανθρωπική δραστηριότητα που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφήθηκε με το T-shirt που σχεδίασε ο Βασίλης Ζούλιας για τη νέα καμπάνια «Το κάνω... γιατί με νοιάζει» του κέντρου υποστήριξης κατά του αλκοολισμού και των εξαρτήσεων Όασις. «Το βράδυ του φιλανθρωπικού δείπνου, με την ευκαιρία μιας σύντομης συζήτησής μας, ενημέρωσα την Άννα Βίσση για το έργο της Όασις και τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού. Από μόνη της πρότεινε να γίνει εθελόντρια του κέντρου και ήταν η πρώτη εκπρόσωπος της σόουμπιζ που φόρεσε το T-shirt του Βασίλη Ζούλια, του οποίου τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς της Όασις» εξηγεί η γιατρός Πόπη Καλαϊτζή, υπεύθυνη της καμπάνιας.

1 comment:

Anonymous said...

Πανέμορφη!!!