Wednesday, March 23, 2011

Η Άννα στο MUST(cy) [Απρίλιος 2011] - Backstage στιγμές με την Άννα Βίσση



...
www.must.com.cy

Αννα Βισση : Φωτογραφίες από την Κένυα στο annavissilive.com







annavissilive.com

Μεταγραφή στη Heaven: Αλήθεια ή ψέμματα;

Όπως χθες αποκάλυψε πρώτο το Yupi, ο Νίκος Καρβέλας, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Heaven.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καφές με την Ελένη», σε 10 μέρες περίπου θα κυκλοφορήσει το νέο cd του Νίκου, στο οποίο θα περιέχονται διασκευές των παλαιότερων επιτυχιών του «Βλάκα», «Νάντια» και «Ποτέ μη λες ποτέ», καθώς και νέα τραγούδια με την υπογραφή του πετυχημένου συνθέτη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι φήμεςπως σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει νέα μεταγραφή στη Heaven ενώ πολλοί κάνουν λόγο πως το όνομα αυτό θα είναι η Άννα Βίσση, μια είδηση όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους συνεργάτες της Ελληνίδας σταρ. Η φήμη αυτή κυκλοφόρησε μετά την εμφάνιση του διευθύνοντα συμβούλου της δισκογραφικής του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Καρβέλα στο

"Αθηνών Αρένα" το βράδυ του Σαββάτου. Αυτές τις μέρες η Άννα βρίσκεται στην Αμερική και επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

Λαζόπουλος&Χαραλαμπόπουλος τραγουδούν ένα διαφορετικό...12!!

Tuesday, March 22, 2011

O Γιώργος Παπαδόπουλος θα πλαισιώνει την Άννα Βίσση στις συναυλίες της!

Μετά το τέλος των εμφανίσεων της στην Αθήνα, η Άννα Βίσση έχει προγραμματισμένες συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Επέλεξε τον συμπατριώτη της τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, για να την πλαισιώνει στις εμφανίσεις της...

Monday, March 21, 2011

H Άννα Βισση για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ [O.A.K.A, 15/04/2011]

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση - η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα - σε μια εντυπωσιακή συναυλία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ.
Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης για τον HIV, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 31 Μαρτίου στα καταστήματα PUBLIC και PAO SHOP, στους κινηματογράφους ODEON και VILLAGE, καθώς και στο Internet μέσω του I-TICKET.GR. Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα € 15 στην αρένα, € 15 και € 50 στις κερκίδες - ανάλογα με το τμήμα του γηπέδου - και € 100 για το χώρο των VIP.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην στήριξή του, στέλνοντας SMS με την λέξη “ΠΑΟ” στο 54242. Η χρέωση για κάθε μήνυμα είναι € 2,48 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

------------------------------------------

ΤΕΛΟΣ με καυτό φιλί Βίσση με Ρουβά !

Mε ένα καυτό φιλί, έκλεισαν το πρόγραμμα τους, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους, για φέτος στο Αθηνών Αρένα. Οι δύο καλλιτέχνες ήταν μαζί από τις 16 Οκτωβρίου σε ένα πρόγραμμα που πέρασε πια στην ιστορία της νυχτερινής Αθήνας.

Με τον ίδιο τρόπο, με ένα καυτό φιλί δηλαδή, είχαν επισημοποιήσει την συνεργασία τους, όταν η Άννα επισκέφθηκε μετά την περιοδεία της στην Αυστραλία τον Σάκη, στην Θεσσαλονίκη, που εμφανιζόταν με την Τάμτα.


fannatcs.gr :
"Εδώ τους περισσότερους σας ξέρω και να μην σας ξέρω, τώρα που σας βλέπω είναι σαν να σας ξέρω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί όλο αυτό, που αισθάνομαι μου το γυρνάτε πίσω με την ίδια ενέργεια και μεγαλύτερη. Ξέρετε ότι εγώ δε λέω λόγια... Σήμερα κάπως ήμουν, δεν ξέρω... Δεν ξέρω τι να αισθανθώ. Θα μου πεις "Ξέρει κανείς ποτέ τι να αισθανθεί;", αλλά ήταν μια περίεργη βραδιά. Όλα τα ωραία, όπως πάντα, τελειώνουν... Δεν στεναχωριέμαι, γιατί ξέρω ότι και του χρόνου παρέα θα είμαστε. Κάθε χρονιά γίνεστε και πιο πολλοί! Εγώ μεγαλώνω, εσείς το ίδιο, αλλά βγαίνουν και καινούργια φυντάνια... Βλέπω τις μαμάδες σας, τους παππούδες σας, τα παιδιά σας και θέλω να σας πω ότι είναι τιμή μου, που με γουστάρετε τόσο πολύ... Μακάρι να το αξίζω!"
...

Friday, March 18, 2011

Τι έκανε στην Κένυα η Άννα Βίσση

Στην Κένυα για να επισκεφτεί τα φτωχά παιδιά πήγε η Άννα Βίσση.Η τραγουδίστρια βοηθά ενεργά στην ανέγερση ενός ορφανοτροφείου κάνοντας δωρεά χρήματα από συναυλίες και μάλιστα ξεναγήθηκε στη χώρα της Αφρικής από τον μητροπολίτη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Sfera 102,2 η Άννα Βίσση είχε πει:

Thursday, March 17, 2011

H Άννα Βίσση στην Ζωζώ Σαπουτζάκη : Video

Η 'Αννα Βίσση την Τετάρτη το βράδυ παρακολούθησε την παράσταση "Ζωζώ... Ζωή σαν παραμύθι" και τραγούδησε μαζί με την Ζωζώ Σαπουντζάκη. Δείτε το βίντεο:

Wednesday, March 16, 2011

Άννα Βίσση το βιβλίο μιας » STAR»

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο-αφιέρωμα στην Άννα Βίσση. Ωστόσο, αυτή τη φορά πρόκειται για ένα λεύκωμα με τη συγκατάθεση της ίδιας.

Tο λεύκωμα ετοιμάζεται τα τελευταία τρία χρόνια ενώ η ίδια παρακολουθεί κάθε του στάδιο, χωρίς βέβαια να εμπλέκεται άμεσα. Όταν η Άννα ενημερώθηκε για την ιδέα του λευκώματος, δήλωσε κολακευμένη, ενώ ο Στέλιος Κοντέας, ο άνθρωπος που επιμελείται το βιβλίο, αποτελεί έναν από τους θαυμαστές που η ίδια γνωρίζει προσωπικά και έχουν επαφή τα τελευταία χρόνια...

Tuesday, March 15, 2011

Βίσση-Ρέμος: «Μαγειρεύουν» συνεργασία-βόμβα για του χρόνου;

Μπορεί η Άννα Βίσση να μην έχει ακόμα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της μαζί με τον Σάκη Ρουβά, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται όμως η τραγουδίστρια φαίνεται να ακολουθεί πιστά την παροιμία που λέει πως... «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Βίσση, από τώρα ετοιμάζει τα μελλοντικά της πλάνα, και μέσα σε αυτά ακούγεται έντονα το όνομα του Αντώνη Ρέμου. Όσοι το έχουν ακούσει, υποστηρίζουν ότι μιλάμε για το σχήμα του 2012 που θα κάνει την Αθήνα, να παραμιλάει. Εν, αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και των συμφωνιών.
Πηγή: showtime-cy

Sunday, March 13, 2011

Άννα Βίσση - Σάκης Ρουβάς: τελευταίο "Face 2 Face" Σάββατο 19 Μαρτίου.

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς μετά από 5 μήνες επιτυχημένης συνεργασίας ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στο "Αθηνών Αρένα".

Οι δύο σταρ θα βρεθούν για τελευταία φορά "Face 2 Face" στη σκηνή του "Αθηνών Αρένα" το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου.

Saturday, March 12, 2011

Στέλιος Διονυσίου, Δέσποινα Ολυμπίου δισκέδασαν σε Βίσση και Ρουβά.




Στην Άννα Βίσση και το Σάκη Ρουβά βγήκαν χτες Στέλιος Διονυσίου και Δέσποινα Ολυμπίου (με ξεχωριστές παρέες) και δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι.
Τραγούδησαν λίγο στην πίστα και τα λουλούδια έπεφταν ασταμάτητα και στους δυο!
Είναι οι τελευταίες εμφανίσεις σιγά σιγά για το σχήμα και καταλαβαίνετε, όσοι δεν είχαν περάσει μέχρι τώρα, το κάνουν τώρα.

ourgreektv

H Άννα Βίσση στις Αναδρομές Live - Ηράκλειο

Η Άννα Βίσση στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ της Κρήτης !
Το Σάββατο 9 ΑπριλίουΗ 'Αννα Βίσση και όλο το καλλιτεχνικό της επιτελείο στις Αναδρομές Live στο Ηράκλειο.Πληροφορίες για κρατήσεις στο 2810234074

Προπώληση εισητηρίων στο Εμπορικό κέντρο Talos plaza

cretenettv.gr

Friday, March 11, 2011

«Άννα Βίσση. Όσο Έχω Φωνή»: Έρχεται με δύναμη, τον Οκτώβριο του 2011

«Άννα Βίσση. Όσο Έχω Φωνή»: Έρχεται με δύναμη, τον Οκτώβριο του 2011. Πιστεύετε πως γνωρίζετε τα πάντα για την Άννα Βίσση; Την έχετε ζήσει πάνω στη σκηνή, έχετε χιλιοπαίξει τα CD της, σιγοψιθυρίζετε τα τραγούδια της. Πόσα όμως ξέρετε για την Άννα;

Τον Οκτώβριο του 2011, συντονιστείτε στον Alpha και αποκτήστε ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής

Η πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή, θα αποτελέσει έναν από τους ισχυρούς πόλους του προγράμματος του Alpha για την τηλεοπτική περίοδο 2011//12. Παρά τις αρχικές συζητήσεις για έναρξη της εκπομπής την Άνοιξη του 2011, αποφασίστηκε τελικά η μετάθεση της πρεμιέρας για το Φθινόπωρο, καθώς έτσι ισχυροποιείται το πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σαιζόν αλλά και δίνεται η δυνατότητα να συμπεριληφθεί υλικό από τη συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση στην Αμερική, προσθέτοντας νέα επεισόδια στα ήδη υπάρχοντα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, καθώς και με τη συνεργασία μας με την Άννα Βίσση και την ομάδα της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Christoph Mainusch. «Τόσο η Άννα όσο κι εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τηλεθεατές τη νέα εκπομπή.»

Την υπογραφή της σε μια παραγωγή αντίστοιχη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελληνική τηλεόραση, βάζει η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτις Κριστίν Κρόκος.

«Άννα Βισση. Όσο Έχω Φωνή»: Έρχεται, τον Οκτώβριο στον Alpha

Monday, March 7, 2011

Άννα Βίσση - Συναυλία στην Κένυα

Στην Κένυα θα βρεθεί η Άννα Βίσση όπου και θα δώσει συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο αφρικανικό κοινό και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε οργανώσεις για την προστασία των παιδιών.

Ο Γ. Καπουτζίδης επέλεξε να διασκεδάσει με Βίσση και Ρουβά! Δείτε το βίντεο



Ο ηθοποιός- παρουσιαστής Γιώργος Καμπουτζίδης ξεφάντωσε το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την παρέα του στο “Αθηνών Αρένα”

Έίναι γνωστό ότι οι θαμώνες του μαγαζιού περνούν πάντα καλά με ττους αγαπημένους τους τραγουδιστές Άννα Βίσση και Σάκη Ρουβά. Αυτό το Σαββατόβραδο ήταν μια πραγματικά καλή επιλογή οι δυο τους αφού όσοι βρέθηκαν εκεί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ανάμεσα στον πολύ κόσμο ήταν ο Γιώργος Καμπουτζίδης αλλά και ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

Άννα Βισση - Συνέντευξη στο TV 24


Άννα Βίσση - Στην εκπομπή "Storytellers" του MTV!


Στις αρχές Απριλίου η Άννα Βίσση θα συμμετάσχει στην ελληνική εκδοχή της μουσικής εκπομπής "Storytellers" του MTV!

Στην εκπομπή "Storytellers" διάσημοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τα δημοφιλέστερα τραγούδια τους και αποκαλύπτουν στους fans την ιστορία, που κρύβεται πίσω από αυτά.

Όπως είχε πει η Άννα στη συνέντευξή της στον Sfera 102,2 στη συγκεκριμένη εκπομπή θα εμφανιστεί και ο Dave Stewart, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν live περίπου 500 fannatics!

Η Άννα Βίσση στην εκπομπή "Storytellers" του MTV! - fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

«Άννα Βίσση - Όσο έχω φωνή» Η... κανονική ζωή της Άννας Βίσση

Το πολυαναμενόμενο real life ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Άννας Βίσση έρχεται τελικά στον ΑLPHA (ΣΙΓΜΑ). Πρόκειται για μία παραγωγή που έχει την προσωπική σφραγίδα της τραγουδίστριας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κριστίν Κρόκος, τα γυρίσματα κράτησαν τρία χρόνια και όσοι έχουν δει το υλικό, υποστηρίζουν ότι όσα θα δούμε είναι πολύ ενδιαφέροντα

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Στην εκπομπή λοιπόν δεν πρόκειται να δούμε ένα «στημένο» ριάλιτι, στο οποίο ένας star επέτρεψε να καταγραφεί η καθημερινότητά του για μερικούς μήνες. Θα δούμε ένα μεγάλο κομμάτι από την καθημερινότητα της Άννας Βίσση, το οποίο θα είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής της...

Thursday, March 3, 2011

Άννα Βίσση: Η νυχτερινή της έξοδο με την Πατρίτσια Φιλντ

Η Ελληνίδα σταρ τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Φώτη Σεργουλόπουλο και έτσι το βράδι της περασμένης Δευτέρας μαζί με την κοινή τους φίλη, Πατρίτσια Φιλντ βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant του Κολωνακίου να παρακολουθήσει την παράσταση της Βάνας Μπάρμπα. Ντυμένη casual και με καλή διάθεση διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την καλή της φίλη.
Πηγή:ΟΚ

Wednesday, March 2, 2011

Η εκπομπή της Άννας Βίσση κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου


Μετά από πολλές ώρες γυρίσματος αλλά και αρκετές περιπέτειες η Άννα Βίσση είναι έτοιμη να βγει on air.

Επίσημα πια μετά από ανακοίνωση του Alpha η εκπομπή «Άννα Βίσση- όσο έχω φωνή» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 10 το βράδυ. Σύμφωνα μάλιστα με τον Κριστόφ Μάινους πρόκειται για ένα καλό και πρωτότυπο project που ακόμα όμως δεν έχουν αποφασίσει αν θα ολοκληρωθεί σε δέκα ή δώδεκα επεισόδια.

gossip-tv.gr

Tuesday, March 1, 2011

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 FM 102,7 103,7 - 8/3/11


Ο Νίκος Μουρατίδης με την Άννα Βίσση σε μια δίωρη ραδιοφωνική αποκαλυπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί από τον Ant1 Fm την ημέρα της γυναίκας, Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 9.30 το βράδυ.

Το ραντεβού κλείστηκε στο σπίτι της Άννας στην Εκάλη και εκτός από τους δύο ηχολήπτες που είχε μαζί του ο Νίκος Μουρατίδης, παρόντες ήταν και το κινηματογραφικό συνεργείο της Κριστίν Κρόκος που τους τελευταίους μήνες μαγνητοσκοπούν ότι κάνει η Άννα.