Friday, January 20, 2012

Πού διασκέδασε χθες το βράδυ η Άννα Βίσση;

Νυχτερινή έξοδο σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι έκανε χθες το βράδυ η Άννα Βίσση. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με χαλαρή διάθεση και casual look βρέθηκε στο Cabaret και απόλαυσε μια βραδιά με πολλή μουσική και κέφι.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε την ώρα που έφθασε στη νεανική μουσική σκηνή που τραγουδούν οι Melisses και έχει γίνει ένα από τα πιο hot στέκια των επωνύμων. Εξάλλου, κάθε βδομάδα στο Cabaret πολλοί celebrities κάνουν guest εμφανίσεις και ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί με το συγκρότημα για να τραγουδήσουν.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η γνωστή τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο Rex μαζί με την Μαίρη Λίντα, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και διασκέδασε με φίλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

3 comments:

Anonymous said...

thea! panemorfi exei ginei pia! den xero ti exei kanei alla tis paei poli!!!!!!!!!!!!!! As vgalei kai ena dinato komati na ta spasei! dance an ginete

Anonymous said...

τεστ

Anonymous said...

Συυγνώμη αλλά εμένα η Άννα με τέτοιο μαλλί δεν μου αρέσει.Είναι σαν να ειναι κατεστραμμένο.Το ανοιχτό ξανθό τη μεγαλώνει πολύ.Που είναι ρε Άννα το καστανό πλούσιο μαλλί σου...Τι τα ήθελες τα ξανθά, τα μωβ, τα ξυρισμένα, κλπκλπ?...Κρίμα γιατί είχε πολύ ωραία μαλλιά η Άννα κάποτε.