Tuesday, January 17, 2012

Ενα Βράδυ στο Ρεξ - Ο "Καρβελας" ξανακτυπά


Ντύθηκα και πάλι Καρβέλας (δεν άντεξα!) και είχα και πάλι συνάντηση κορυφής με τη Βίσση. Πού να στα λέω…

Κατ’ αρχάς, να σου πω ότι με το που μπήκαμε στο Ρεξ κατά τις 11:00 με αναγνώρισε η Αρκελέ (η βοηθός της Άννας) χωρίς καν να έχω φορέσει τη περούκα και μου είπε ότι με θυμάται από το ντοκιμαντέρ. Πρώτο σοκ! «Είσαι πολύ famous» μου είπε! Δεν έχασα ευκαιρία, «να πας να πεις της Άννας ότι ήρθα με την περούκα ειδικά γι αυτήν, και να μ’ έχει υπόψη της!» της είπα.

Το δεύτερο σοκ ήρθε όταν πέτυχα τυχαία σε ένα διάδρομο τη Μυρτώ Κοντοβά. Πήγαινα να κατουρήσω και την πέτυχα ενώ αυτή κατευθυνόταν στα παρασκήνια...

Full Story Here - "Karvelas" blog

10 comments:

Anonymous said...

"Φίλησα τη Βίσση η οποία με προσφώνησε ως «τον ήρωα του rockumentary», την αγκάλιασα, τη σήκωσα και πάνω μου (ζυγίζει όσο και ο πεντάχρονος ανιψιός μου), και μου έδωσε το μικρόφωνο να πω ένα ρεφρέν."

Anonymous said...

...Πρέπει να σου πω ότι η ατμόσφαιρα ουδεμία ομοιότητα είχε με αυτό που έζησα τις άλλες νύχτες στη Θεοδωρίδου και τη Μαρινέλλα όπου κυριαρχούσε μία μιζέρια, αλλά και στη Γαλάνη με την Αλεξίου που κυριαρχούσε το λιβάνι και οι επικήδειοι.

Anonymous said...

Το δεύτερο σοκ ήρθε όταν πέτυχα τυχαία σε ένα διάδρομο τη Μυρτώ Κοντοβά. Πήγαινα να κατουρήσω και την πέτυχα ενώ αυτή κατευθυνόταν στα παρασκήνια. «Είμαι φαν!» μου είπε και κάναμε χειραψία. «Γεια σου ρε Κοντοβά που μ’ έκανες διάσημο στο πανελλήνιο!» της είπα (πρέπει να ξέρεις ότι αυτή επέμενε να συμπεριληφθώ στο ντοκιμαντέρ). «Διαβάζω και το μπλογκ σου!» μου είπε. Έπαθα εγκεφαλικό! Δεν ξέρω αν το εννοεί, αλλά άμα όντως με διαβάζει και η Κοντοβά, εξήγησέ μου γιατί κάθομαι και ασχολούμαι εγώ εδώ με τον κάθε ανώνυμο… Ούτε ξέρω πως το ανακάλυψε, ούτε ξέρω αν με διαβάζει όντως, πάντως αυτό μου είπε και εγώ τραντάχτηκα ολόκληρος με το πόση έκθεση μπορεί να σου προσφέρει ένα απλό ιστολόγιο στο διαδίκτυο! Το είπα στη μάνα μου σήμερα που επέστρεψα και η αντίδρασή της ήταν «παναγία μου, μέχρι τη Κοντοβά φτάνουν τα άπλυτά μας!» (Δεν είναι φαν μου η mom μου, τι να κάνουμε…)

Λοιπόν, αρπάζω την Κοντοβά από το χέρι, «Πάρε με στην Άννα!» της λέω (εκείνη την ώρα έκανε διάλειμμα). Μπαίνουμε στα καμαρίνια, ανεβαίνουμε σκάλες, περνούμε διαδρόμους, αλλά η Άννα άλλαζε ρούχα εκείνη την ώρα και δεν μπορούσε να με δει. Μου έστειλε φιρμάνι όμως να είμαι υπ’ ατμόν γιατί από λεπτό σε λεπτό θα έβγαινα μαζί της στη σκηνή! J Χαχαχα! Δεν το πιστεύω ούτε ο ίδιος πόσο παραγοντοποιήθηκα τόσο πολύ με μόνο μια περούκα!

Επιστρέφω στο τραπέζι μου λοιπόν, και καθώς αρχίζει το λαϊκό πρόγραμμα με τις Τσούλες, έρχεται ο μετρ και μου ζητά να τον ακολουθήσω. Με πάει κοντά στη σκηνή, οπότε έρχεται ο κιθαρίστας και μου γνέφει να βγω επάνω.

Δες το βίντεο πιο κάτω να δεις! Φίλησα τη Βίσση η οποία με προσφώνησε ως «τον ήρωα του rockumentary», την αγκάλιασα, τη σήκωσα και πάνω μου (ζυγίζει όσο και ο πεντάχρονος ανιψιός μου), και μου έδωσε το μικρόφωνο να πω ένα ρεφρέν. Εκεί το πράμα σκάτωσε, καθότι «το πιο παράφωνο πλάσμα του κόσμου, είμαι εγώ» και έχασα 10 κιλά ιδρώτα ώσπου να ολοκληρώσω το ρεφρέν. Μετά με ξαναγκάλιασε και έφυγα. Θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο!

Ποιος να μου το ‘λεγε στην ηλικία των 11, όταν εν έτει 1991 αγόρασα το πρώτο μου cd της Βίσση, και το κρατούσα με δέος, το πρόσεχα να μη σκρατσαριστεί, μην τυχόν αφήσω επάνω δαχτυλιές, ότι θα ερχόταν μια μέρα 20 χρόνια μετά, που θα είχα με την Άννα τόση οικειότητα! Δεν το χωράει ο νους μου! Θαύματα παιδί μου, θαύματα! Δες τώρα το βίντεο με το στιγμιότυπο, καθώς και διάφορα best of από όλο το βράδυ. Γινόταν της πουτάνας, δες, δες…

K said...

poli plaka o tipos.... ton theloume kathe vradi sto REX...

Anonymous said...

Πειράζει που εγώ δεν το βρίσκω διασκεδαστικό?...sorry φίλε!

Anonymous said...

ta spaei o 'velas' !poli fasi mou thimizei emena stin porosi me tin anna eidika sto rialiti pou ton edeikse ap tin sunavlia pou tis eipe prin fugei ap tin skini oloklirosa olous tous skopous tis zois mou , eipa e oxi tosi omoiotita kai go stin prwti epafi pou eixa me ti vissi me travousan lipothimo kai tis eipa akrivos auti ti frasi!kai akoma diladi to leo otan me rotane oneira zois oloi pos tous oloklirosa kata to 96%

Anonymous said...

ta spaei o velas mou thimizei emena stin porosi eidika otan sti sunavlia tis eipe oloklirwsw olous tous skopous tis zois mou eipa e oxi.kai go to idio lew otan mou lene tin prwti fora pou tin eida apo konta pos eniwsa k stin anna ayto eipa otan gnoristikame prwti fwra kai eixe pathei sok.edo lipothimo na tremw me pigan sautin kai mou elege ti epathes kai go etrema kai apla tin agaliaza kai tin filousa sunexeia !vela thes ns kanoume komma na kateuoume se ekloges!!!!!xaxaxaxax.........

Anonymous said...

Aννα Βισση - "Show some emotion" ΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.....

Anonymous said...

ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΧΡΟΝΙΚΑ !!!

http://www.thrakinea.gr/archives/21060

Anonymous said...

koulouma m ise theos! axizis me 1000 na ise on stage me tin annoula agkalia!!!xxxx oso gia ta post sou an ta diavazi i kontova ime sigouri!!! keep writing...ANNAmenoume