Tuesday, January 31, 2012

REX - Εκει διασκέδασαν οι εκπρόσωποι της showbiz - zougla.gr

Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα μεσάνυχτα ακριβώς φίλοι και θαυμαστές της Μάιρης Λίντα και της Άννας Βίσση απολαμβάνουν στο REX το πιο ανατρεπτικό show της χρονιά το «ΔΩΔΕΚΑ».

Κατάμεστο και αυτό το Παρασκευοσάββατο το REX παρ’ όλο το τσουχτερό κρύ. Μια μεγάλη παρέα γίνονται όλοι και απολαμβάνουν, χορεύουν, τραγουδάνε και τα «σπάνε» στο πιο ανατρεπτικό πάρτι της χρονιάς. Ανάμεσα στον κόσμο και πολλοί επώνυμοι της showbiz.

Μια μεγάλη παρέα με τη Νάντια Μπουλέ, το Σπύρο Σούλη, τη Χριστίνα Πολίτη, τον Τρυφώνα Σαμαρά, το Μάκη Πουνέντη, τη Μαρία Ηλιάκη, τη Μάρα Δεσύπρη και το Μιχάλη Πάντο. Άλλη μια παρέα πιο δίπλα με τον Άγγελο Μπασινά και τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, τα ζεύγη Λυμπέρη και Μαρινοπούλου, η Ζέτα Δούκα, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την Χρύσα Καλπάκη, η Δήμητρα Λιάνη με την παρέα της, η Μαρία Βιγκοπούλου με την Σύλια Δραγούνη αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγο της που δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει.

3 comments:

Anonymous said...

E kala vre paidia. Kai aftoi anthropoi ine, opos emas pou pigan na diaskedasoun. Pragmatika afti tin idikoi anafora kathe fora den mporo na tin katalavo. Gi afto alloste aftoi tis 'showbiz' nomizoun pos ine.....

Anonymous said...

Κοσμική σαβούρα θα 'λεγα εγώ και όχι "εκπρόσωποι της showbiz"...

Anonymous said...

Δυο κομπλεξικοι ανώνυμοι σχολιάζουν τους επώνυμους. Γελάμε φίλοι μου γελάμε. Αν δεν σας νοιάζει τι κάνουν οι επώνυμοι κ η κοσμική σαβουρα όπως τους ονομαζετε τότε να διαβάζετε ριζοσπαστη και όχι VIP news. Ζώα ε ζώα