Friday, June 29, 2012

Οι «Δαίμονες» - επόμενη άνοιξη - Παλλάς

Οι «Δαίμονες», η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα -ιστορία και στίχοι Σταύρος Σιδεράς, συμπληρωματικοί στίχοι Νίκος Καρβέλας -, 21 χρόνια μετά το πρώτο τους ανέβασμα, επανέρχονται την επόμενη άνοιξη στη σκηνή, του Παλλάς αυτή τη φορά, ως παραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων, με Βασίλισσα Ροζάνα την πρώτη διδάξασα το ρόλο Αννα Βίσση. Θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας που έχει ήδη συνεργαστεί με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννα Βίσση το 2001 - 2002 στο ανέβασμα - στο Παλλάς επίσης - του μιούζικαλ «Μάλα»...
Οι «Δαίμονες» πρωτοπαρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 1991 - 1992 στο «Αττικόν» σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Ροζάκη, σκηνοθεσία Ρότζερ Ουίλιαμς και με τους Τζων Μοδινό - που αργότερα τον αντικατέστησε ο Γιώργος Μούτσιος -, Γιάννη Σαμσιάρη και Μπέσσυ Μάλφα, μεταξύ άλλων, πλάι στην Αννα Βίσση.

tanea.gr

6 comments:

Anonymous said...

Να το δω και να μην το πιστέψω.Ό,τι καλύτερο έκανε η Άννα ποτέ.Όταν την είδα το 1991 έπαθα πλάκα.Ευκαιρία να ανακάμψει ποιοτικά η Άννα μετά από τόσο μουσικό χαβαλέ.Μακάρι να γίνει.

Anti-Christos said...

Μια ζωή περίμενα ένα τέτοιο δώρο!!!

Anonymous said...

δεν μπορω να το πιστεψωωω..τελειααααααααααα

Anonymous said...

Θα τα καταφέρει όμως φωνητικά? :(

Anonymous said...

katarxas prepei i anna na bgei na to epibebaiwsei,na usiyasoume k meis.to pallas an telika anevei ekei einai o kaluteros xwros gia mia tetoia parastasi.safws i parastasi tha alaxei ligo se sxesi me to simera,safws nea komatia panw stin fwni tis ,k sigoura mia pio sunxroni enorxistrwsi.i anna to 91 xtupage kontra la...gia osous xeroun ti simainei auto.safws meta apo 3 epembaseis thanai ena tono katw fwnitika alla pisteuw pws twra thanai akoma pio kali mias k i fwni tis exei wrimasei me polu omorfo tropo para tis fwnitikes kataxriseis toswn xronwn.anupomonw

Anonymous said...

Όπως είναι γνωστό η Δέσποινα Βανδή ετοίμαζε εδώ και καιρό το μιούζικαλ που θα ανέβαζε στο Παλλάς, το οποίο είχαν γράψει οι Αποστόλου – Ρήγας. Όμως ενημερωθήκαμε τις τελευταίες μέρες, με πληροφορίες από την εφημερίδα “Καρφί”, πως «ναυάγησε» και μάλιστα οριστικά το συγκεκριμένο σενάριο, που αναμενόταν με ενδιαφέρον από πολλούς. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η παραγωγή φοβόταν να στηρίξει μια τόσο πολυδάπανη παράσταση.

Σήμερα όμως ήρθε η ανακοίνωση δια στόματος Άννας Βίσση η οποία επιβεβαίωσε μέσω της εκπομπής “Μες στην Καλή Χαρά“, πως οι “Δαίμονες” θα ανέβουν ξανά το Μάρτιο του 2013 στο Παλλάς. Φαίνεται πως η παραγωγή πίστεψε περισσότερο στη παράσταση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα και έτσι το χειμώνα θα δούμε την Άννα Βίσση να θριαμβεύει στο Παλλάς αντί της Δέσποινας Βανδή!