Wednesday, July 11, 2012

Την Παρασκευη 20 Ιουλιου το νεο maxi single της Αννας Βισση με τον "Τηλεθεατη"!

Την επόμενη Παρασκευή 20 Ιουλίου κυκλοφορεί με τον "Τηλεθεατή" το νέο maxi single της Άννας Βίσση! Το maxi single θα περιέχει 6 τραγούδια σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα και 2 βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία της Μυρτώς Κοντοβά!

 Τα τραγούδια αυτά είναι τα εξής:
1. Τυραννιέμαι 2. Τυραννιέμαι (Remix) 3. Βενζίνη 4. Βενζίνη (Remix) 5. Ώρα να φέυγω 6. Μια νύχτα το πολύ
Και τα βίντεο κλιπ του "Ώρα να φεύγω" και του "Τυραννιέμαι"!

3 comments:

Anonymous said...

TO MONO AN TRELLATHW EXEI VGEI SE CD?

Anonymous said...

Gia mena den ine sosti kinisi afti. The eprepe na kikloforisei kanonikos diskos kai oxi prota afto kai meta kanonikos diskos pou tha periexei kai afta ta tragoudia kai 3-4 kainouria...ine diskoli keri akoma kai na agoraseis ena cd...gnomi mou etsi...

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση είναι σαφώς ευφυέστερη - πέραν του πιο ταλαντούχα - των συναδέλφων της. Είμαστε δω για να καμαρώνουμε που μπορούμε και μεις να το διακρίνουμε. Όπως είμαστε δω για να παρατηρήσουμε πως όταν συναντάμε τέτοιες φωτό από τη μία έρχονται στο μυαλό μας τα παραπάνω που γράψαμε όπως και το ότι η Βίσση είναι η μόνη που καταπίνει την πίστα, αλλά έρχονται και οι συνεχόμενες προσπάθειες της να τραγουδήσει νέες επιτυχίες που όμως είναι χοντροπατάτες που φυσικά την εκθέτουν. Καλύτερα με τις μνήμες της τεράστιας καριέρας Άννα. Με κάθε καινούργια και αποτυχημένη προσπάθεια να κάνεις σουξέ, γκραμίζεις και κάτι.