Wednesday, August 1, 2012

"Αισθάνομαι όμορφα που θα συνεργαστώ με την Άννα Βίσση και τον "αλήτη" Νίκο Καρβέλα" - fthis.gr

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι ο συμπρωταγωνιστής της Άννας Βίσση στους "Δαίμονες", που θα ανέβουν στο "Παλλάς" τον Μάρτιο του 2013, θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο fthis.gr  για την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και τον σκηνοθέτη της παράστασης, Γιάννη Κακλέα:...
"Κάναμε μια πρώτη κουβέντα με τον Γιάννη Κακλέα, που θα σκηνοθετήσει τους "Δαίμονες". Τον εκτιμώ πάρα πολύ και θα ήθελα να συνεργαστούμε. Μένει να κάνω μια συζήτηση και με τους παραγωγούς που θα ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση. Βέβαια, έχουμε καιρό μέχρι τότε, αφού η παράσταση είναι να ανέβει Μάρτιο".

Ποια είναι η γνώμη του, όμως, για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα;
"Αισθάνομαι πολύ όμορφα που θα συνεργαστώ με την Άννα Βίσση… Aλλά και με τον Νίκο Καρβέλα. Τον Νίκο Καρβέλα τον θεωρώ "αλήτη", έχει μια πολύ γνήσια αλητεία πάνω του. Δεν τους έχω γνωρίσει… Ο Καρβέλας ήρθε κάποτε σε μια παράστασή μου, αλλά την κοπάνησε σε δέκα λεπτά. Είπε: "Είναι πολύ ωραία, πάμε να φύγουμε!".


3 comments:

Anti-Christos said...

Άθλιος ο Μουζουράκης. Αν τον βάλετε να κάνει τον Διάολο λόγω εμφάνισης, πάει κι έρχεται... για Ντάνιελ όμως με τίποτα! Και πρόσεχε κακομοίρα μου μην πέσετε στην παγίδα και τον προσλάβετε επειδή θεωρείται trendy, γιατί πραγματικά μειώνετε το επίπεδο της παράστασης!

Σόρρι κιόλας αλλά ΔΑΙΜΟΝΕΣ χωρίς Καρβέλα ή έστω τον Σαμσιάρη δεν μπορώ να φανταστώ.

Anonymous said...

Μηπως να αναστηθει και ο Μοδινος για να το φανταστεις καλυτερα?

Anti-Christos said...

Για τον Μοδινό χέστηκα. Για το επίπεδο του θεάματος κόπτομαι. Σιγά τώρα που θα βγάλει άρια ο Μουζουράκης. Ένα "φίλα με ακόμα" κι αυτό με το στανιό το είπε, το μίλησε, δεν το τραγούδησε.