Tuesday, February 28, 2012

Άννα Βίσση - MC Chart – 20/2/2012 έως 26/2/2012

Η Άννα Βίσση επέστρεψε στην κορυφή του Top 20 του Music Corner με το τραγούδι "Μόνο αν τρελαθώ" σε μουσική του Μάριου Τσάγκαρη και στίχους της Μυρτώς Κοντοβά!
Δείτε το Music Corner Chart για την εβδομάδα από 20/02/2012 έως 26/02/2012

http://www.musiccorner.gr/?p=42694

Thursday, February 23, 2012

Fannatics Party - REX 9 Μαρτίου


Λίγες εβδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε του "Δώδεκα", η Άννα Βίσση και οι fannatics γιορτάζουν τα 4 χρόνια λειτουργίας του fannatics.gr με ένα μεγάλο πάρτυ στο "Rex" την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012!
Ζήστε από κοντά όλα όσα θα γίνουν στο μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς!
REX
Σας περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις! ;-)
Τιμή κρατήσεων: 120 ευρώ ανά 6 άτομα
Τηλ κρατήσεων: 697 430 1941 (Κα Αλεξάνδρα)
Ώρα προσέλευσης: 22:30

Tuesday, February 21, 2012

Άννα Βίσση:Έρχεται στην Κύπρο για να τραγουδήσει σε ιδιωτικό party!

Η Άννα Βίσση θα επισκεφτεί τη Κύπρο σε λίγες μέρες για μια αποκλειστική εμφάνιση σε ιδιωτικό πάρτι στη Λεμεσό και σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν σε αυτή θα παρευρεθεί το κυπριακό jetset αφού η λίστα προσκεκλημένων περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

showbiz.com.cy

Monday, February 20, 2012

Αννα Βισση - "Ώρα να φεύγω..." - Νέο τραγούδι

Οι φύλακες άγγελοι της Άννας..

Οι φύλακες άγγελοι της Άννας.. είναι η ανηψιά ης η Σοφία , ο Χρήστος που επιμελείται τα μαλλιά της και η Χαρά που επιμελείται το μακιγιάζ της.
Όλοι τους έχουν ένα μοναδικό δέσιμο μεταξύ τους που το ξέρουν όσοι είναι γύρω απο την Άννα. Μόνο η Χριστίνα Κρόκος λύπει απο την φωτογραφία αυτή για να είναι απόλυτα ολοκληρομένο το Dream team. Εδώ ετοιμάζουν την Άννα λίγο πριν βγεί να ερμηνεύσει το Dancing Queen.

Sunday, February 19, 2012

Άννας Βίσση - Αύριο η πρώτη μετάδοση του "Ώρα να φεύγω"!


Όπως έγραψε ο Μάκης Πουνέντης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα με τίτλο "Ώρα να φεύγω" θα το ακούσουμε αύριο, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 08:02 το πρωί αποκλειστικά από το Ρυθμό 94,9!

Τάκης Ζαχαράτος & Άννα Βίσση @ REX (17/2/2012)


Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση διασκέδασε ο Τάκης Ζαχαράτος που ανέβηκε στην πίστα και με το γνωστό του χιούμορ σατίρισε την Άντζελα Δημητρίου και το περιβόητο "Γιατί Άννα ;" που είχε πει για το ριάλιτι της Βίσση...

Αυτή τη φορά, το "παρών" στο μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης έδωσαν οι: Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Λιάγκας, Σωτήρης Πολύζος, Χριστίνα Πολίτη, Νίκος Μουρατίδης και Ορθούλα Παπαδάκου!

Saturday, February 18, 2012

Άννα Βίσση .. Backstage.. queen.gr

Ότι και να κάνει η γυναίκα αυτή είναι θεά. Είναι στην αύρα της στην ενέργεια που εκπέμπει γι'αυτό και είναι και μοναδική στο είδος της. Εδώ είναι χθες το βράδυ Backstage στο καμαρίνι της λίγο πριν βγεί να τραγουδήσει το "Άς κάνουμε απόψε μιά αρχή". Την φώτο αυτή την τράβηξε ο αγαπημένος hairstylist Χρήστος Καλλανιώτης που εκτός τον άλλον πλέον είναι κάτι σαν οικογένεια μετά από τόσα χρόνια που συνεργάζονται και έχουν περάσει μαζί.

Πατρίτσια Φίλντ: Μίλησε για την φιλία της με Βίσση και Σεργουλόπουλο

Thursday, February 16, 2012

Anna Vissi-Ora Na Fevgo - coming soon rythmos 94.9 Teaser

REX - Νύχτα next generation - athinorama.gr

Πίστα ή σόου; Συναυλία ή μπουζούκια; Το «Δώδεκα» φτιάχνει κατηγορία από μόνο του στη νύχτα, καθώς η Άννα Βίσση απογειώνει το κοινό στο πιο ξέφρενο πάρτι της φετινής σεζόν.
Το κείμενο για τη βραδιά στο «Rex» θα μπορούσε να είναι μόνο πέντε­ λέξεις: «Η Άννα Βίσση είναι θεά!» Αλλά αυτός ο στερεότυπος χαρακτηρισμός ανήκει σε ένα lifestyle παρελθόν του οποίου τα σύμβολα επιβεβαιώνονταν και ανακυκλώνονταν ως μυθολογία στην τηλεόραση και στον ανθηρό εξειδικευμένο Τύπο, ανεξάρτητα από την πραγματική συνεισφορά στην ποπ κουλτούρα και χωρίς κριτική διάθεση. Τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει κι επιβάλλουν τον επαναπροσδιορισμό τους ανάλογα με την αντοχή τους και τους παράγοντες που την ενισχύουν...

Wednesday, February 15, 2012

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΡΥΘΜΟΣ 94,9 - ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


Ακούστε το teaser του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της Άννας Βίσση, που θα ακούσουμε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου αποκλειστικά από τον Ρυθμό 94,9! Πρόκειται για ένα τσιφτετέλι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα!

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ 94,9
28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ.


Tο πρώτο promo οπου σύμφωνα με το Μάκη πουνέντη θα ακουστεί 20 Φεβρουαρίου θα λέγετε: Ωρα να φεύγω
Ρυθμός 94,9


Monday, February 13, 2012

Όλοι πάνε Rex! - gossip-tv.gr

Ένα ραντεβού που δεν πρόκειται ποτέ κανείς να ξεχάσει, ειδικά όταν στην πίστα σε περιμένει η Άννα Βίσση.

Και ποιοι δεν ήταν την Παρασκευή και το Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται! Παρά τον γενικό εκνευρισμό της αναμονής για την ψηφοφορία της Βουλής για το νέο Μνημόνιο, άνθρωποι από τον χώρο της showbiz αλλά και του αθλητισμού, φόρεσαν τα καλά τους, το γλυκό χαμόγελο τους και διασκέδασαν με τους ρυθμούς της Βίσση. Στα πρώτα τραπέζια διακρίναμε, φυσικά την καλή της φίλη Patricia Field, τον Παναγιώτη Φασούλα, με αντροπαρέα αλλά και την σύζυγο του, Μάσα, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Γιολάντα Διαμαντή, την Ορθούλα Παπαδάκου και την Άριελ Κωνσταντινίδη. Ο χορός και το κέφι στο πιο ανατρεπτικό show της χρονιάς κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ η Άννα Βίσση συνεπαρμένη από το κλίμα της βραδιάς έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερο της εαυτό.

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το νέο album της Άννας Βίσση

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το νέο album της Άννας Βίσση, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του επόμενου μήνα. Πολλοί οι δημιουργοί που θα συμμετέχουν στη νέα αυτή δουλειά, ανάμεσά στους οποίους και ο Νίκος Καρβέλας, ο Χρήστος Δάντης, ο Στέφανος Κορκολής, ο Μάριος Τσαγκάρης, ο Γιάννης Κυφωνιδης κ.α. Στίχους σε πολλά από τα νέα τραγούδια, έχει γράψει η στενή συνεργάτιδα της τραγουδ...ίστριας τα τελευταία χρόνια, Μυρτώ Κοντοβά. Από τις συμμετοχές που εκπλήσσουν και σίγουρα θα συζητηθούν είναι αυτή του Μπάμπη Στόκα, ο οποίος έχει χαρίσει στη Βίσση μια ιδιαίτερη σύνθεσή του. Ένα μικρό δείγμα από τη νέα αυτή δουλειά θα πάρουμε τις επόμενες μέρες με δύο τραγούδια που θα ακούσουμε ραδιοφωνικά.

musiccorner.gr

Anna Vissi performing live at Patricia Field's birthday party


Η Άννα Βίσση στο πάρτυ της Patricia Field

Η Patricia Field γιορτάζει τα γενέθλιά της στο Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου που της ετοίμασε ένα πάρτι με πολλές εκπλήξεις και πολλούς φίλους της που θέλησαν να της πουν από κοντά χρόνια πολλά...
Ανάμεσα τους και η κολλητή της φίλη, Άννα Βίσση, που αυτή την ώρα ανέβηκε στην σκηνή μαζί με την Pat και δίνουν το δικό τους show...

Read more: Η Άννα Βίσση στο πάρτυ της Patricia Field ~ news-piper.blogspot.com

Sunday, February 12, 2012

Άννας Βίσση - Νίκος Καρβέλας - Νεα Τραγουδια

Στο στούντιο βρίσκεται εδώ και καιρό ο Νίκος Καρβέλας και γράφει πυρετωδώς για τη νέα δισκογραφική δουλειά της Άννας Βίσση.

Οσον αφορά τα νέο cd της Βίσση, που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν το Πάσχα υπάρχει ένα τραγούδι που υπογράφει η ίδια και οι φήμες λένε πως πρόκειται λόγω μιας λέξης που χρησιμοποιεί να ακουστεί και να συζητηθεί όσο κανένα άλλο.

gossip-tv.gr

Saturday, February 11, 2012

Ναταλία Γερμανού προς Άννα Βίσση:"Κουμπάρα δεν σε πρόδωσα"

Στο "Μες στην καλή χαρά" και σήμερα παίζουν το γνωστό παιδικό παιχνίδι που κάνουν και η Ναταλία Γερμανού έπρεπε να βρει τραγούδια που είχε επιλέξει Θέμης Γεωργαντάς...Της έβαλε το "supernatural love" της Άννας Βίσση και εκείνη κατάφερε να το βρει και η χαρά της ήταν πολύ μεγάλη και το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί, ενώ απευθυνόμενη προς την κουμπάρα της, είπε πως δεν την πρόδωσε....

Friday, February 10, 2012

Η Πατρίτσια Φίλντ στην Ελλάδα για τα γενέθλια της

Η Πατρίτσια Φίλντ έφτασε στην χώρα μας σήμερα το πρωί για να γιορτάσει τα γενέθλια της και στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε ο καλός της φίλος Φώτης Σεργουλόπουλος, που της ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό πάρτι...
Η γνωστή στυλίστρια μέσα στην εβδομάδα που θα παραμείνει στην χώρα μας, θα φροντίσει να συναντήσει και την κολλητή της , Άννα Βίσση...

Read more: Η Πατρίτσια Φίλντ στην Ελλάδα για τα γενέθλια της.

Thursday, February 9, 2012

Άννα Βίσση - Δύο νέα τραγούδια του Νίκου Καρβέλα !

"Σήμερα έγραψα δύο νέα τραγούδια στο στούντιο που μ' αρέσουν πολύ... Η έμπνευση ξαναχτύπησε όπως πιο παλιά αλλά με νέα όψη... Θα γουστάρετε!" είχε γράψει η Άννα Βίσση στο twitter της στις 20 Ιανουαρίου!

Δύο νέα τραγούδια λοιπόν! Δύο νέα τραγούδια του Νίκου Καρβέλα (Η έμπνευση ξαναχτύπησε...)! Ένα dance και ένα τσιφτετέλι (όπως πιο παλιά αλλά με νέα όψη...)!

Τα νέα τραγούδια, όπως είπε ο Μάκης Πουνέντης στη ραδιοφωνική του εκπομπή, θα ακούσουμε σε (περίπου) 10 μέρες από το Ρυθμό 94,9!

fannatics.gr

Το εξώφυλλο του λευκώματος για την Άννα Βίσση

Υπό έκδοση είναι το λεύκωμα του Στέλιου Κοντέα για την Άννα Βίσση με τίτλο: «Άννα Βίσση, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ».

Το λεύκωμα καλύπτει την πορεία της Άννας από το δίσκο «Κλίμα Τροπικό» και τις εμφανίσεις της στο «Χάος» τη χειμερινή περίοδο 1996-1997 μέχρι και σήμερα...

Friday, February 3, 2012

Άννα Βίσση: Τα δίνει όλα στο REX

Η τραγουδίστρια δίνει τα πάντα στην σκηνή και το κοινό μένει με το στόμα ανοιχτό. Πάντα δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε ότι κάνει και θέλει όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι με το θέαμα που βλέπουν, ενώ προσπαθεί να καλύψει ακόμα και τις πιο υψηλές τους απαιτήσεις σε ποιότητα και θέαμα.

Πηγή φωτογραφίας: ΟΚ