Wednesday, April 25, 2012

Άννα στο Psychologies! [Μάιος 2012]

Το τεύχος Μαΐου του περιοδικού PSYCHOLOGIES κυκλοφορεί αύριο, Πέμπτη, με εξώφυλλο την Άννα Βίσση.


Εκεί η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για τον Νίκο Καρβέλα, την ψυχοθεραπεία, την κόρη της, την οικονομική κρίση, τη σχέση της με το χρόνο, αλλά και το φαινόμενο του γιαουρτώματος των πολιτικών και των καλλιτεχνών.

Για την ψυχοθεραπεία: «Έχω πάει σε ειδικό στη Νέα Υόρκη, περισσότερο για να με ακούσω εγώ να μιλάω στον εαυτό μου και σε έναν άγνωστο άνθρωπο. Η αδρεναλίνη, το χειροκρότημα, όλο αυτό είναι λίγο παραισθησιογόνο. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τίποτα για σένα, όπως ο ψυχολόγος, σε επαναφέρει και εγώ ήθελα να ξεφύγω από το ντοπάρισμα. Ήθελα να δω πώς είμαι, όχι ποια είμαι - γιατί αυτό δεν το απαντάει ποτέ κανείς για εσένα, ούτε εσύ ο ίδιος ίσως. Είχε ενδιαφέρον όλο αυτό, γιατί με τα ερωτήματα που σου θέτει ακούς τον εαυτό σου, τις απαντήσεις σου, τις σκέψεις σου».
...

Tuesday, April 24, 2012

Κατεβαστε το "Μια νυχτα το πολυ" απο το iTunes!

Από τις 13 Απριλίου το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο "Μια νύχτα το πολύ" σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα είναι διαθέσιμο στο iTunes!


iTunes Links

Άννα Βίσση - για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου

Η Άννα Βίσση έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου: "Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, που όλοι μας αγαπήσαμε... Η φωνή του Δημήτρη θα είναι χαραγμένη στην ψυχή μας για πάντα...".

Sunday, April 8, 2012

Άννα Βίσση: Tο συγκινητικό φινάλε στο REX



Μέχρι τις επτά το πρωί η Άννα Βίσση τραγουδούσε για τους θαυμαστές της χθες το βράδυ καθώς ήταν η τελευταία από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Rex...

ANNA VISSI - EKPOMPI "TI SIMVENI"

'Αννα Βίσση: Έτοιμη για Μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη

H Άννα Βίσση μετά την πολύ πετυχημένη σεζόν στην Αθήνα ετοιμάζεται να ανέβει Θεσσαλονίκη και ανυπομονεί...

Wednesday, April 4, 2012

Άντζελα Δημητρίου: κόντρα με Τάκη Ζαχαράτο & "black humor" με Άννα Βίσση


Για την παρεξήγηση που έχει υπάρξει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Άννα Βίσση, η Άντζελα Δημητρίου είπε πως θα πάει μέσα στο επόμενο διάστημα να δει από κοντά την Άννα και θα μιλήσουν...

Sunday, April 1, 2012

Τα «έσπασαν» στη Βίσση Σαπουντζάκη – Τριφύλλη


Η «βασίλισσα της νύχτας», Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Βάσια Τριφύλλη ήταν οι επώνυμες παρουσίες που έδωσαν ρέστα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, το βράδυ της Παρασκευής!

Η Ζωζώ ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Είμαι Κορίτσι Ζόρικο» και την επιτυχία«Τα Δάχτυλα» του Στέλιου Καζαντζίδη, ενώ η Βάσια έριξε τιςε στροφές της με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο

Ο κόσμος χειροκρότησε τις δύο κυρίες, ενώ από τα πρώτα τραπέζια τις αποθέωσαν ο Γιάννης Μπουρνέλης, η Ντέπυ Γκολεμά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σπύρος Λιβαθινός και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη παράσταση «Χαίρε Νύμφη» του Θεάτρου Τέχνης.

Anna Vissi & Keti Garbi, Rex 31/3/2012



Μετά από 12 χρόνια βρέθηκαν ξανά μαζί στην πίστα δύο από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού: Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή έβαλαν «φωτιά» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η πρώτη!

Η Καίτη, συνοδευόμενη από τον Χάρη Ντάβλα, μπήκε στο νυχτερινό κέντρο και κάθισε στα πρώτα τραπέζια, ενώ η Άννα την καλωσόρισε με θερμά λόγια και ενημέρωσε από μικροφώνου τον κόσμο για την παρουσία της.

Λίγο πριν οι δύο τραγουδίστριες δώσουν ρέστα επί πίστας, η Καίτη πήγε στο καμαρίνι της Άννας και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Με ποιο τραγούδι ανέβασε η Άννα την Καίτη στην πίστα; Μα φυσικά με το «Καλύτερα Οι Δυό Μας» το ντουέτο τους εν έτει 2000, οπότε και συνεργάστηκαν! Μέχρι και… μαλλιοτράβηγμα έριξαν οι δύο τραγουδίστριες, δείχνοντας την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν η μία για την άλλη.

Η Καίτη είπε επίσης δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα «Χαμένα» και «Θα Μελαγχολήσω», με τον κόσμο να τραγουδά μαζί της, να χειροκροτά και να μην σταματά να ρίχνει λουλούδια...