Thursday, March 13, 2014

Μεχρι τις 30 Μαρτιου το Ενα η Κανενα!!!

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος εδώ και περίπου τρείς μήνες μας ταξιδεύουν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια. Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα, η παράσταση «Ένα ή Κανένα» που μάγεψε το κοινό της Αθήνας και όχι μόνο φτάνει πρός το τέλος. Η γή θα γυρίζει λοιπόν στο Pantheon Theater για 7 ακόμα παραστάσεις!
Οι ημερομηνίες είναι οι εξής:

Σάββατο 22/3
Κυριακή 23/3
Σάββατο 29/3
Κυριακή 30/3

3 comments:

Anonymous said...

urovision 2014: Η Βανδή έβαλε παρόμοιο φόρεμα με την... Βίσση;

Πριν λίγες μέρες πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η Δέσποινα Βανδή έβαλε μια παρόμοια λευκή φόρμα στο The Voice με την Άννα Βίσση.

Την Τρίτη στον ελληνικό τελικό της Eurovision φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα, που έμοιαζε σύμφωνα με τους θαυμαστές της Άννα Βίσση πολύ με ένα ρούχο που είχε βάλει η τραγουδίστρια το 1996, όταν τραγουδούσε με τον Σάκη Ρουβά! Εσάς σας μοιάζουν τα δυο φορέματα;

http://www.gossip-tv.gr/showbiz/Eurovision/story/308328/eurovision-2014-i-vandi-evale-paromoio-forema-me-tin-vissi#ixzz2vpuy5S2H

Anonymous said...

ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΛΕΣ?Η ΒΑΝΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ Κ 10 ΧΡΟΝΙΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ!ΤΕΛΟΣ!ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ!ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΜΑΛΕΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΡΕΜΟ Κ.Τ.Λ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΛΕΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ,ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΣΕ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ!

Anonymous said...

GIA UESSALONIKH EXOYME TIPOTA