Thursday, May 22, 2014

Anna Vissi - on the way to Johannesburg, South Africa


Η δημοφιλής τραγουδίστρια «πέταξε» το βράδυ της Τετάρτης για τη Νότια Αφρική, καθώς το Σάββατο θα κάνει μία συναυλία στο Γκάουτενγκ του Γιοχάνεσμπουργκ. «Πάω Αφρική ... Στα "ήρεμα" λιοντάρια», έγραψε η Άννα στο Twitter και «ανέβασε» φωτογραφία της από το αεροδρόμιο, στην οποία είναι σχεδόν αμακιγιάριστη!

3 comments:

Anonymous said...

AS TA BGALEI KAI H VISSI PIA AYTA TA KAPELA EPITELOUS KOYRAZEI .KAI TI XAZES KAI STHMENES FVTO EINAI AYTES KATHE FORA ARXISE MOY FENETE NA EPANALAMVANETE

Anonymous said...

Ακομπλεξάριστη καθώς είναι η Αννα Βίσση δεν... κόλλησε στο να μοιραστεί με τους φίλους της στο Twitter μια φωτογραφία της από την καθημερινότητά της. Δηλαδή χωρίς ρετούς και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πόσταρε χθες στο Τwitter μια φωτογραφία της την οποία έβγαλε ενώ βρισκόταν σε αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου περιμένοντας να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα την μετέφερε στη Νότια Αφρική. «Πάω Αφρική ... Στα "ήρεμα" λιοντάρια», έγραψε στη λεζάντα.

Η Αννα Βίσση πηγαίνει στο Γιοχάνεσμπουργκ καθώς το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να δώσει δυο συναυλίες στην περιοχή.

Πηγή: Η Αννα Βίσση χωρίς ρετούς -Στο αεροδρόμιο χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνα] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/155963#ixzz32QspC0Q0

Anonymous said...

e ti na kani sinexia sta aerodromia i gineka afto to diastima :) toulaxiston as to xari me selfies :)