Tuesday, September 23, 2014

«Οι καμπάνες του Edelweiss» - Νέα ροκ όπερα οι Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας

Οι καμπάνες του Edelweiss χτύπησαν προς το παρόν... χαρμόσυνα! Σήμερα μάθαμε από το επίσημο site του Pantheon Theater ότι η ροκ όπερα θα ανεβεί νωρίτερα από τον Φεβρουάριο και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2015!

Και τα νέα δεν τελειώνουν εδώ! Σε δήλωσή του ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθέτης του έργου που υπογράφει ο δαιμόνιος Νίκος Καρβέλας, μας οδήγησε προς τη πηγή αλλά σίγουρα νερό δεν ήπιαμε.
Ας σταθούμε στα πιο σημαντικά!
''Μια μοιραία ιστορία πάθους και απαγορευμένου έρωτα'' Φαίνεται πως το έχει το θεατρικό αστέρι της Άννας να πονάει! Χαραγμένο ακόμα στο μυαλό μας το σπαρακτικό ''Σ'αγαπώ'' της Ροζάνας.
''Μια γραφή έντονη, διεισδυτική και τολμηρή και στο θέμα της αλλά και στον τρόπο αφήγησης της ιστορίας.'' Αν θεωρούμε ότι ο Νίκος Καρβέλας μας έχει καθηλώσει με τα έργα που έχει γράψει μέχρι τώρα τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Κακλέα ετοιμαστείτε για heart attack!
''Θα πραγματοποιήσουμε ένα μουσικό και θεατρικό όραμα για ένα είδος παράστασης με σύγχρονα μέσα.'' Ας φύγουμε λίγο από την υπόθεση της παράστασης και ας σταθούμε στα σκηνικά αλλά και στα εφέ που είναι εξίσου σημαντικά για να βγει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Έχουμε δει μέχρι και την Άννα να πετάει, με καρδιοχτύπι είναι η αλήθεια. Τι να περιμένουμε άραγε το 2015;

Πολλές φήμες έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο καιρό και αφορούν την υπόθεση της όπερας. Σίγουρα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ούτε τα διαψευστεί τίποτα. Τα σύννεφα θα φύγουν σύντομα!

 ______________________________________
Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να μην είναι πια μαζί στη ζωή αλλά έχουν αποδείξει ότι είναι ένα επαγγελματικά επιτυχημένο δίδυμο. Οι παραστάσεις που ανέβασαν μαζί είχαν πάντα ανταπόκριση (με διάρκεια) στο κοινό.

Μετά τους «Δαίμονες», πληροφορίες τους φέρνουν να ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα ροκ όπερα. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μίλησε στην Καθημερινή, η όπερα θα έχει τίτλο «Οι καμπάνες του Edelweiss».

Η νέα όπερα αναμένεται να ανεβεί στη σκηνή του Pantheon τον Φεβρουάριο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Το edelweiss είναι ένα μικρό άσπρο φυτό που φυτρώνει στις Άλπεις. Τι συμβολίζει ο τίτλος και τι σχέση έχει ένα αλπικό λουλούδι με μια ροκ όπερα θα το μάθουμε στη συνέχεια.

_________________________________________________

Κάτι πιο ανατριχιαστικό ακόμα και από τους Δαίμονες, κάτι ανώτερο μουσικά και σκηνοθετικά από τη Μάλα...
Ποιος δεν περιμένει τη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα με ανυπομονησία; Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Άννα και ο Νίκος θα ... ξαναενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις σε κάτι ακόμα πιο πρωτοποριακό και μετά την απόλυτη επιτυχία των «Δαιμόνων» άρχισαν οι υποθέσεις!
Φαίνεται όμως ότι αρχίζουμε και μπαίνουμε για τα καλά στους ρυθμούς του νέου έργου αφού σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Pantheon Theater στην kathimerini.gr Δημήτρης Λιγνάδης ο τίτλος θα είναι ... «Οι καμπάνες του Edelweiss» !!!
Για όσους δε γνωρίζουν τι είναι το edelweiss πρόκειται για ένα μικρό άσπρο φυτό που φυτρώνει στις Άλπεις και σημαίνει ευγενές - λευκό. Γύρω απ το όνομα του επικρατούν διάφοροι μύθοι οι οποίοι σίγουρα θα πυροδοτήσουν ερωτήματα και υποθέσεις!
Η νέα όπερα αναμένεται να ανεβεί στη σκηνή του Pantheon τον Φεβρουάριο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και φυσικά με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση!
Οι οντισιόν συνεχίζονται!!! fannatics.gr

4 comments:

Anonymous said...

na doume ke tin anna se rolo Kalogrias :)

Anonymous said...

H vasilisa pou egine Kalogria, kai perimeni . . .

Anonymous said...

Θρύλοι Εντελβάις
Το εντελβάις Έχει γίνει σύμβολο των βουνοκορφών και της προστασίας της φύσης. Στη γλώσσα των φυτών συμβολίζει τη δύναμη. Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με την προέλευση του. Ένας μύθος ισχυρίζεται ότι φύτρωσαν από τα δάκρυα της Βασίλισσας του Χιονιού, την πρώτη φορά που ένιωσε οίκτο. Το είναι κοινό στοιχείο ιστοριών αγάπης και τραγωδίας, ως σύμβολο αληθινής αγάπης και αξιών. Η λαϊκή παράδοση εξηγεί ότι ένας νέος άντρας θα σκαρφαλώσει στους απότομους γκρεμούς, θα αποσπάσει ένα εντελβάις και θα το φέρει στην πολυαγαπημένη του.

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΛΟΝΙΚΑ Η ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ