Friday, October 31, 2014

Δισκογραφικα νεα της Αννας Βισση - Panik Records

Η απόλυτη Ελληνίδα Star Anna Vissi / Άννα Βίσση επέστρεψε Ελλάδα μετά το επιτυχημένο tour σε Αυστραλία και Καναδά! Μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο,τον Γενικό Διευθυντή του Label της #PanikGold ετοιμάζουν τα επόμενα μουσικά της πλάνα. Πιο συγκεκριμένα:

• Δευτέρα 10 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το πειραγμένο "Απόλυτο Κενό"(2015 Edition) έτοιμο να μας συγκινήσει και να μας συναρπάσει...απόλυτα!
• Μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει σε cd η μουσική παράσταση της Άννας Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο "Ένα ή Κανένα" που παρουσιάστηκε με επιτυχια την περασμένη σαιζόν
• Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει σαν προάγγελος στα ραδιόφωνα το βασικό τραγούδι της νέας Rock Opera του Νικου Καρβέλα "Οι καμπάνες του Edelweiss". Η παράσταση θα ξεκινήσει στο Pantheon Theater μέσα Ιανουαρίου 2015. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο τίτλος του τραγουδιού
• Το Μαρτιο 2015 θα κυκλοφορήσουν νέα τραγουδια της και φυσικά ως το καλοκαίρι το πολυαναμενώμενο studio album της.

Η Άννα Βίσση αποτελεί την αξεπέραστη Ελληνίδα Star που δεν σταματά να συγκινεί,να ξαφνιάζει και να εντυπωσιάζει το κοινό της με τις μουσικες της επιλογες. Η οικογένεια της Panik Records νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που η Αννα Βίσση είναι μελος της.

No comments: