Thursday, January 15, 2015

Ο Ν.Καραγκιαουρης: Καμπανες του Edelweiss-Άννα Βίσση!!!




Ο Νικόλαος Καραγκιαούρης αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του cast για τις ''Καμπάνες του Edelweiss''. Συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την Άννα και φυσικά τον Νίκο Καρβέλα και τον Γιάννη Κακλέα στην νέα ροκ όπερα που ετοιμάζεται. Ο επιβλητικός Ιεροεξεταστής των Δαιμόνων έδωσε συνέντευξη στο site thebest.gr και μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε πληροφορίες για τον ρόλο που θα παίξει στις καμπάνες!

Διαβάστε:
- Κύριε Καραγκιαούρη πραγματικά εντυπωσιάσατε ως Ιεροεξεταστής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας στο νέο ανέβασμα της ροκ όπερας «Δαίμονες» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Παλλάς. Όλοι τότε μίλησαν για την βαθιά δυνατή φωνή σας και για την επιβλητική σας όψη λόγω και του ύψους σας. Πως κύλησε αυτή η συνεργασία κοντά στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα με τους οποίους ξαναδουλεύετε μαζί στις «Καμπάνες του Edelweiss».
«Είμαι ένας άνθρωπος με ύψος 2.05 εκατοστά, αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό, το ξέρω. Σε συνδυασμό με την φωνή και την όποια υποκριτική μπορεί να απαιτεί ο κάθε ρόλος χαίρομαι που έκανε εντύπωση ο Ιεροεξεταστής μου. Ήταν από τις ωραιότερες συνεργασίες της ζωής μου και θα την θυμάμαι για πάντα, με την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα, και συνεργάτες τον Ν. Καρβέλα και την Α. Βίσση, είναι δεδομένη η επιτυχία. Ίσως έχει να κάνει και το γεγονός ότι ξέφυγα από τα στενά πλαίσια της όπερας όπως την γνωρίζουμε, και υποστήριξα το νέο είδος της ρόκ-όπερας. Είμαστε νέοι άνθρωποι και οφείλουμε να εξελισσόμαστε. Πιστεύω ότι αυτό που συντελείται με το έργο και τις όπερες του Ν. Καρβέλα είναι μία αρχή για κάτι νέο στον κόσμο της μουσικής. Χαίρομαι που είμαι μέρος του».
Η νέα παράσταση στο Pantheon theater πότε ξεκινά και τι ακριβώς θα είναι, τι ρόλο θα κάνετε.
«“Οι καμπάνες του Εντελβάις” θα ξεκινήσουν τέλος Ιανουαρίου του 2015, σε αυτόν τον νέο τεράστιο χώρο, Pantheon Theatre στην οδό Πειραιώς την Αθήνα. Ο ρόλος μου είναι με επιχειρηματικό μυαλό, θέλει πάντα να κερδίζει και σε χρήματα και σε εξουσία. Όπως λέει και το όνομά του ρόλου –Cloud- είμαι ένα σύννεφο, άλλες φορές είναι φωτεινό και δροσερό, άλλες φορές αστράφτει και βροντά»

thebest.gr

No comments: