Thursday, May 7, 2015

Αννα Βίσση - Νέος δίσκος, Νέοι δημιουργοί, Συναυλίες - HELLO Mag

Το Hello "έπιασε" την 'Αννα Βίσση να κάνει βόλτα στο Κολωνάκι και μας ενημερώνει και για τη βόλτα αλλά και για τα νέα της βήματα στη δισκογραφία και στις live εμφανίσεις.

Η Άννα ετοιμάζεται να μπει στο studio για να ηχογραφήσει το νέο της δίσκο. Αυτή τη στιγμή μάλιστα βρίσκεται σε αναζήτηση των κομματιών του, μιας και ο δίσκος προορίζεται να είναι πολυσυλλεκτικός και να περιλαμβάνει κομμάτια από νέους δημιουργούς! Γι' αυτό το λόγο και η δισκογραφική εταιρία της Άννας, Panik Gold, έχει αρχίσει να δέχεται στο mail annavissi@panikgold.com τις δημιουργίες των νέων καλλιτεχνών που θέλουν να ντύσουν τα κομμάτια τους με τη φωνή της Άννας!

Ο δίσκος, αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, σχεδόν 5 χρόνια μετά την τελευταία της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Στην όχθη των live εμφανίσεων, η Άννα Βίσση ετοιμάζει συναυλίες στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι αλλά και την επιστροφή της στα μουσικά πράγματα της Αθήνας από τον Οκτώβρη, έτσι ώστε να παρουσιάσει το νέο της δίσκο που θα έχει κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με το άρθρο, η Άννα ονομάζει την επιστροφή της "νέα μουσική κατάσταση" στη νύχτα της Αθήνας

read also:
govastileto.gr
zougla.gr
fannatics.gr

No comments: