Tuesday, December 8, 2015

Ηotel Ermou - Πρεμιέρα: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

H Άννα Βίσση μας υποδέχεται στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του Hotel Ermou, στο Γκάζι (Ερμού 152) με ένα πρωτότυπο concept που θα θυμίζει Hotel του εξωτερικού που θα ξεκινά στις 22:00 και θα ολοκληρώνεται στις 2:00, το βράδυ.


hotel-ermou kratisinow.gr



To Ηotel Ermou σε συνεργασία με το fannatics.gr , εξασφαλίζει ειδική προσφορά μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη του επίσημου fan club, της Άννας Βίσση, με επίδειξη της ηλεκτρονικής κάρτας μέλους fannatics.

Fannatics Offer:
Είσοδος με ποτό στο bar: 10 ευρώ
Τραπέζι / Κράτηση: 150 ευρώ / 6 άτομα ( απλή φιάλη )

Για τη κράτηση σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6974717324 (Κος Γιάννης) ή ηλεκτρονικά εδώ: pistes/hotel-ermou
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, διευκρινήστε ότι είστε μέλος στο επίσημο fan club της Άννας Βίσση
____________________________________________________

Πρεμιέρα για την Άννα Βίσση την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Την Παρασκευή  η Αννα Βίσση βάζει το κλειδί και ανοίγει τις πόρτες του HOTEL ΕΡΜΟΥ.
Οι επιχειρηματίες Γιάννης Μωράκης και Πέτρος Απαλάκης δημιουργούν στο κέντρο της Αθήνας την απόλυτη μουσική σκηνή για την μοναδική ερμηνεύτρια. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ζεστό και στυλάτο χώρο δια χειρός Γιώργου Παντελούκα , όπου η Αννα Βίσση έρχεται να δημιουργήσει για άλλη μια φορά, νέα δεδομένα με το γνωστό πρωτοποριακό της τρόπο, στην νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο από Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30 και η Αννα Βίσση μας υποδέχεται με μια μπάντα 11 μουσικών και σολίστ σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και ένα πλούσιο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.Μαζί της ο Νίκος Ραπτάκης και στα φωνητικά η Νατάσα Μηνδρινού.

Το Hotel Ερμού , με hostess την Αννα Βίσση θα φιλοξενεί αγαπημένες μπάντες και μεγάλα parties δίνοντας ένα άλλο χρώμα στη διασκέδαση και τις υπόλοιπες μέρες τις εβδομάδας.
*την περίοδο των εορτών το Hotel Ερμού θα είναι ανοιχτό Πέμπτη- Παρασκευή και Σάββατο.
___________________________________________________

cosmopoliti.com - hotel Ermou 

No comments: