Thursday, August 3, 2017

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΒΑΛΕ "ΦΩΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!!!

Λαοθάλασσα (8.000-10.000 κόσμος) στο Φλοίσβο της Κορίνθου τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017! Κόσμος της περιοχής αλλά και άνθρωποι που ταξίδεψαν από ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Αττική γέμισαν ασφυκτικά την παραλιακή πλατεία της Κορίνθου και έγιναν όλοι μαζί μια παρέα κάτω από τις νότες της Άννας Βίσση!

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:30 και για παραπάνω από 2 ώρες η Άννα Βίσση χωρίς διακοπή προσέφερε το πρόγραμμα του Hotel Ermou στο κοινό της Κορίνθου. Μια βραδιά γεμάτη πάθος, μουσική, ερμηνείες και ... απόλυτη αφοσίωση από το κοινό που την παρακολουθούσε από την πλατεία, τα γύρω μαγαζιά και τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών! Η Άννα Βίσση με την τρομερή μπάντα που την πλαισιώνει χάρισαν απίστευτες μουσικές στιγμές στο κοινό, με όλο το team "δεμένο σα γροθιά" - όπως είπε και η Άννα - να παράγει όμορφους ήχους που κατέκλυσαν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!

 Δεν έλειψαν βέβαια και τα ευτράπελα, μιας και η ίδια η Άννα Βίσση χρειάστηκε να ενημερώσει τον κόσμο για ένα αυτοκίνητο που κάπως ... εμπόδιζε. Αργότερα οι μυρωδιές των ψητών καλαμποκιών ... αναστάτωσαν την Άννα με αποτέλεσμα να της χαρίσουν ένα και να το απολαύσει επί σκηνής! Τέλος, δεν έλειψαν τα παιχνίδια με τον κόσμο, όπου με ανθοδέσμες που λάμβανε και αφού κρατούσε ένα λουλουδάκι για τον εαυτό της, σαν μια άλλη "νύφη" κλήρωνε ποιός θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη που θα παντρευτεί!!! Ανεβασμένα κέφια από την Άννα και όλη την παρέα της, άφθονο χιούμορ και πολλή αγάπη για τη μουσική έκαναν την Άννα πιο προσιτή στο κοινό που μετά από λίγο αντί για "Άννα" την φώναζε "Αννούλα"!!!

Ήταν πραγματικά μια απολαυστική βραδιά και ευχόμαστε να ζήσουμε πολλές ακόμη τέτοιες συναυλιακές απολαύσεις από την Άννα... Αναμένουμε τη συναυλία στο Jackie O' της Μυκόνου στις 07/08/2017.
fannatics.gr

No comments: