Friday, March 2, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – RΕΧ vs BOTANIKOS - ΡΕΜΟΣ











(05/3/2007)
Στις προτάσεις που έγιναν για εμφανίσεις της Άννας προστέθηκε από σήμερα και αυτή των κοινών εμφανίσεων με τον Αντώνη Ρέμο. Χρόνια τώρα τα δυο φιλαράκια ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία να συνεργαστούν και απ’ότι δείχνει ίσος τους δοθεί η ευκαιρία το Δεκέμβρη του 2007. Η συζητήσεις προς το παρόν είναι σε επίπεδο μάνατζερ τον δυο καλλιτεχνών. Πάντως αν τα βρουν η συνεργασία αυτή θα πρέπει να στεγαστεί σε πολύ μεγάλο χώρο. Είδη το FEVER προτίθεται να κάνει πλήρη ανακαίνιση του χώρου για να φιλοξενήσει τους 2 καλλιτέχνες (και ποιος δεν θυμάται την επιτυχία που έκανε η Άννα στο τεράστιο FEVER πριν μερικά χρόνια).
Προς το παρόν η Άννα ετοιμάζετε για τις εμφανίσεις της στην Αμερική με τον Τάκη Ζαχαράτο.

(01/3/2007)
Το φετινό σχήμα στο REX με την Βανδη και τον Μαζωνακι δεν είχε την
απαιτούμενη και αναμενόμενη επιτυχία, αφού ήταν μια επανάληψη του περσινού. Γι’ αυτό ‘κατέβασε ρολά’ νωρίς, την Κυριακή 18 Φεβρουάριου.

Ο επιχειρηματίας κ. Μαροσουλης έχοντας κατά νου ότι η νύχτα στην Αθήνα περνά κρίση, καθώς επίσης ότι λίγα είναι τα ονόματα πια και οι σταθερές αξίες που μπορούν να κρατήσουν ένα μαγαζί ζωντανό για ολόκληρη την σεζόν, έκανε πρόταση στην Άννα Βίσση για συνεργασία μάλιστα ξεκινώντας από το καλοκαίρι.

Η Άννα δεν συζήτησε καν την πρόταση για το καλοκαίρι, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για εμφανίσεις το φθινόπωρο. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού σπεύδει και αυτός από γρήγορα να κάνει πρόταση στην Άννα για επανάληψη της συνεργασίας, αφού οι εμφανίσεις της Άννας στο Βοτανικό ήταν το νούμερο 1 της σεζόν εκείνης.

Για άλλη μια φορά, η Άννα Βίσση καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, με το αζημίωτο φυσικά, αφού τα ποσά πού έπεσαν στο τραπέζι και η διαμάχη τον δυο επιχειρηματιών αναμένετε να ανεβάσουν την αμοιβή της Άννας σε πρωτόγνωρα για την Ελλάδα ‘νυχτοκαματα’.

1 comment:

Mh Xeirotera said...

Osa ki an ths dosun tis aksizun... einai h apolith show woman.