Sunday, July 1, 2007

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - CAVO TAGOO Μύκονος

























Έγιναν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου CAVO TAGOO στην Μύκονο το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία Χρύσανθο Πάνα, πολύ καλού φίλου της Άννας βισση και του Νίκου καρβέλα.

Όπως είχε υποσχεθεί στον Χρύσανθο Πάνα εδώ και αρκετό καιρό, η Άννα παραβρέθηκε στα εγκαίνια του πολυτελέστατου αυτού ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκετε 600 μέτρα από τη χώρα.

Η Άννα έφτασε στην Μύκονο το απόγευμα της 30 Ιουνίου από Αθήνα, και οδηγήθηκε στην σουίτα της στο ξενοδοχείο CAVO TAGOO, το οποίο είχε ιδιωτική πισίνα.

Το βράδυ στα εγκαίνια, η Άννα έφτασε με καστανόξανθο σγουρό Μαλί, και φόραγε ένα άσπρο πολύ ελαφρύ Τοπ, και μπλου τζιν. Η Άννα ήταν πολύ ευδιάθετη με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Ήταν έτοιμη ανά πάσα στιγμή να φωτογραφηθεί από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το γεγονός, αλλά και πολλούς άλλους οι οποίοι ήθελαν μια φωτογραφία με την εδώ και πολύ καιρό απούσα από κάθε είδους εκδήλωση στην Ελλάδα Άννα Βισση.

Πάντως, η παρουσία της Άννας, αύξησε το ενδιαφέρον σε πολλούς για αυτή την εκδήλωση, και βέβαια αυτός ήταν και ο σκοπός αφού το πολυτελέστατο αυτό ξενοδοχείο διαφημίστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την παρουσία της Άννας στο πάρτη αυτό, είχε η Μαριλένα Παναγιωτοπουλου, αφού μετά από πολύ καιρό ξαναβρέθηκε με την Άννα την οποία αγκάλιασε φίλησε και της ζήτησε να επιστρέψει σύντομα στα μουσικά δρώμενα της χώρας αφού η απουσία της όπως της είπε, είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Η Άννα χαμογέλασε και της είπε ότι ετοιμάζει την επιστροφή της χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Μίλησαν για το ξενοδοχείο CAVO TAGOO και την πολυτέλεια που προσφέρει στους πελάτες, επίσης μίλησαν για την Νέα Υόρκη και έδωσαν υπόσχεση ότι κάποια μέρα θα πρέπει να κάνουν μαζί αυτό το ταξίδι.

Σύντομα κοντά σας με περισσότερα.

http://www.cavotagoo.gr/

1 comment:

Anonymous said...

ine telio to ksenodoxio pedia. mpravo stin anna pou ipostirizi tous filous tis ;)