Friday, May 30, 2008

Άννα Βίσση - "Δώστε μου πίσω τα 500.000 ευρώ" - Espresso

Τα λεφτά της πίσω απαιτεί η Αννα Βίσση, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο νέα φωτιά στο δικαστικό πόλεμο με την εταιρεία παραγωγής Polyvideo.

Ολοι όσοι νόμιζαν πως το πολύχρονο δικαστικό θρίλερ μεταξύ της καλλιτέχνιδας και της εταιρείας παραγωγής που σημαδεύτηκε από μηνύσεις, αγωγές και κατασχέσεις έλαβε οριστικά τέλος τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Ελληνίδα σταρ κατέβαλε 500.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει η αντιδικία, ήταν γελασμένοι.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των δύο πλευρών εξελίσσεται ένα ιδιαίτερα σκληρό πόκερ με την καλλιτέχνιδα να δηλώνει «εξαπατημένη», απειλώντας μάλιστα να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνύσεις για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα σε περίπτωση που η εταιρεία παραγωγής δεν της δώσει πίσω το ποσό που κατέβαλε!

Εμμεσο σύμμαχο μάλιστα σε αυτήν την προσπάθεια βρήκε έναν επιχειρηματία, πρώην συνεταίρο της Polyvideo, ο οποίος διαρκούντος του δικαστικού πολέμου είχε στραφεί εναντίον της εταιρείας παραγωγής υποστηρίζοντας ότι του όφειλε γύρω στις 500.000-600.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ζητούσε συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρείας, τα οποία είχε μάλιστα κερδίσει καθώς η Polyvideo είχε καταδικαστεί ερήμην της.

Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λίγο μετά το χρυσό deal η πλευρά της καλλιτέχνιδας έλαβε εξώδικο από τον επιχειρηματία, με το οποίο της γνωστοποιούνταν ότι κακώς υπέγραψε το συμφωνητικό και πλήρωσε την εταιρεία καθώς είχε ήδη κατασχεθεί η περιουσία της!

«Αυτό σημαίνει ότι η Polyvideo κακώς εισέπραξε από εμάς τα χρήματα» δηλώνει η πλευρά της καλλιτέχνιδας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι λίγο μετά το συμβιβασμό και τον «επαναπατρισμό» των κατασχεθέντων αντικειμένων στη βίλα της Εκάλης υπήρξε εισήγηση του Αρείου Πάγου που έλεγε ότι η καλλιτέχνιδα όφειλε να καταβάλει 250.000 ευρώ και ζητούσε να ξανασυζητηθεί η υπόθεση.

«Πλέον βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να μας επιστρέψουν πίσω τα χρήματα» διατείνεται η πλευρά της Βίσση προσθέτοντας πως αν δεν βρεθεί εξωδικαστική λύση θα καταγγείλουν το συμβιβασμό και θα προχωρήσουν σε σωρεία μηνύσεων.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η άποψη της Polyvideo: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανατραπεί ο συμβιβασμός καθώς οι όποιες αντιδικίες είχε η εταιρεία με τρίτους δεν αφορούν την κ. Βίσση».

Να σημειωθεί ότι η δικαστική διαμάχη μεταξύ Βίσση και εταιρείας παραγωγής ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1996 όταν η Polyvideo κατέθεσε αγωγή, σύμφωνα με την οποία καθιστούσε την καλλιτέχνιδα υπαίτια της διάσπασης της σύμβασης παραγωγής του σόου «Με αγάπη Αννα». Από την πλευρά της η Αννα Βίσση κατέθεσε αντίθετη αγωγή. Η πρωτόδικη απόφαση βγήκε δέκα χρόνια αργότερα και υποχρέωνε τη σταρ να καταβάλει 720.000 ευρώ έντοκα από το 1996 και τον Νίκο Καρβέλα 10.000 ευρώ. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα το χρέος να φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη και η τραγουδίστρια να περιέλθει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

English
This article is reporting that Anna Vissi is asking for her 500,000 euro back from Polyvideo Productions. It says that the company shouldn’t had received any money since it had to pay a big sum of money to others first. The rest of the article is repeating again the whole story with Polivideo productions.

Απο espressonews.gr

---------------------------------------------------------
Επίσης η espresso έχει μια φωτογραφία του Γαβαλάς
, ενώ πίσω φαίνεται η Άννα Βίσση να ετοιμάζεται για φωτογράφηση

English
Espresso also has this picture showing Lakis Gavalas and in the background Anna Vissi getting ready for Photo shoots.

7 comments:

Anonymous said...

PO DIO KPELES DOULEVOUN TIN IDIA ORA PANO STIN ANNA FTIAXNONTAS NIXIA :p

Anonymous said...

Something in English, please :-)

Anonymous said...

English also appear after greek text :P

cheers

Anonymous said...

aytos o anthropos emfanistike os apomixanis theos gia tin anna to exei to pano xeri....

Anonymous said...

Ti thelei kai ta skalizei pali! Na xoume pali dikes kai fasaries kai na kanoume na doume kainourio cd alla 2 xronia... :(

Anonymous said...

kala o gavalas pos einai etsi....

Anonymous said...

8ea 8ea, koukla... i anna