Sunday, June 1, 2008

Anna Vissi - «Sex and the City» party - starbuzz.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Μαΐου, το «Sex and the City» party, που διοργάνωσε η Village Films, σε συνεργασία με το Martini, με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες της πιο πολυσυζητημένης ταινίας της χρονιάς. Το λαμπερό πάρτι πραγματοποιήθηκε στο rooftop του κτιρίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, του οποίου τη διαχείριση έχει αναλάβει το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens. Το ροζ χαλί είχε στρωθεί από νωρίς, σε μια βραδιά που περιλάμβανε πολλές «Sex and the City» εκπλήξεις: φωτισμούς του κτιρίου με laser, Martini cocktails, εμπνευσμένα από τις 4 πρωταγωνίστριες της ταινίας Κάρι, Σαμάνθα, Μιράντα και Σάρλοτ κλπ. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «Sex and the City» party τίμησαν με την παρουσία τους επώνυμοι από το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, άνθρωποι των τεχνών, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες καθώς και στελέχη από το χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Απο starbuzz.gr

5 comments:

Anonymous said...

AP'OLES THS GYNAIKES POU PERASAN APO TO FWTOGRAFIKO FAKO AYTH POU KSEXWRHSE HTAN H ANNA VISSI ,ME AERINH MPLOUZA KAI ENA TZHN ,ME ZESTO XAMOGELO META APO TIS KANNES.

MIA APOLYTH 8EA!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ..ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COMEBACK..
ΑΝΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΓΑΠΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

Anonymous said...

kai ego pisteyo oti ayto tha einai to apolito came back einai mia kai monadiki.... ayti einai i ANNA VISSI.............

Anonymous said...

paidia fantazeste na egrafe tragoydia o karvelas tora me to moro tha htan apo ta kalytera toy tha egrafe toys pio oraioys stixoys.......karvelas theos.......

Anonymous said...

SIGOYRA THA EXEI EMPNEYSI KAI THA EGRAFE TELEI TRAGOUDIA..