Thursday, August 7, 2008

Στο στούντιο έπιασαν την Βίσση το (5,8) Ρίχτερ!

Ηχογράφηση με Ρίχτερ! Οι πρόσφατοι σεισμοί στο Λος Αντζελες βρήκαν την Αννα Βίσση στο στούντιο να κάνει πρόβες στα τραγούδια του αγγλόφωνου δίσκου της. Το γεγονός αυτό τρόμαξε αρχικά την Ελληνίδα super star, θεωρήθηκε όμως γούρι από τους ξένους συνεργάτες της. Η Αννα που, όπως μάθαμε, έχει τρελή όρεξη για δουλειά, μπορεί να σοκαρίστηκε ελαφρώς από τα 5,8 Ρίχτερ, ωστόσο γρήγορα το ξεπέρασε και εξακολούθησε απτόητη να ηχογραφεί τα κομμάτια της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ηχογραφεί στο Henson Recording Studios και το remixing των τραγουδιών της θα γίνει από τον μάγο του είδους Mark Needham στο Ballroom Recording Studio. Ο Mark, μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τον Chris Isaak και με άλλους διεθνούς ακτινοβολίας τραγουδιστές. Δεν είναι απλή υπόθεση να καταφέρεις συνεργασία μαζί του.

Στο διάστημα που βρισκόταν στο Λος Αντζελες, όμως προτού ξεκινήσει την ηχογράφηση για την αγγλόφωνη δισκογραφική δουλειά της, η Αννα Βίσση είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σημαντικές συναυλίες και να εμπνευστεί. Απόλαυσε τους Cold Play και τον James Taylor. Οι μουσικοί δε του Taylor την ενθουσίασαν, τους συνάντησε, έκλεισε ντιλ μαζί τους κι έτσι κάποιοι από αυτούς θα παίξουν μουσική στο δίσκο της. Πήγε όμως και εκτός L.A. και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας, για να παρακολουθήσει τη συναυλία του σερ Elton John.

Παράλληλα με τον ξένο της δίσκο, η Αννα κάνει focus στην Ελλάδα δίνοντας σαφείς οδηγίες στους συνεργάτες της για την προετοιμασία και του ελληνικού της άλμπουμ. Στο Λος Αντζελες βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες και ο καλός της Χρήστος Ψωμόπουλος για να την εμψυχώσει. Το ζευγάρι, που παραμένει φουλ ερωτευμένο, θα βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη περίπου μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη, καθώς ακόμα η Αννα έχει πολλή δουλειά. Λέτε η Βίσση να γυρίσει στα πάτρια εδάφη για τη συναυλία της Μadonna; Μπορεί, αν και έχει δει τη «βασίλισσα της ποπ» on stage σε πολλές συναυλίες της στο εξωτερικό.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

http://anna-vissi.blogspot.com/2008/07/58.html
espressonews.gr

4 comments:

Anonymous said...

xana i idia eidisi......

Anonymous said...

symfwnw me ton carvi... ton opoio sympathw para poly, mpainontas edw mesa, pleon exw ftasei, na moy leei mia fili moy... '' eisai poly pisw pop, (apo to popi, einai to onoma moy, alla ayti einai larissaia kai me leei pop) eisai pisw, den diavazeis'' ... ''ki omws'' tis lew ''diavazw carvi''... psaxnotan, den ithele na deiksei oti den ton kserei kai moy leei ''nai... o carvi, einai spoydaios syggrafeas'' xi xi... poy na ksere oti tin patise.
kommwtria-keratsini

Anonymous said...

POPI MOU POSO XAIROMAI POU SE KSANADIAVAZO. MAS ELEIPSES PARA POLY. MIN MAS EGKATALEIPSEIS POTE, OUTE KAI GIA DIAKOPES.
SE FILO POLY GLYKEIA MOU.

MANUCURE-PEDICURE Koukouvaounes

Anonymous said...

kali mou komotria...............den xereis poso xairomai pou irthes...........ante kai an eipame kai kamia kouventa para pano nero kai alati............