Tuesday, August 26, 2008

Το Αθηνών Αρένα Αλλάζει για την Άννα Βίσση

Το Αθηνών Αρένα θα αλλάζει όψη από τον Οκτώβρη ώστε να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει το φαντασμαγορικό σόου της απόλυτης Άννας Βίσση. Η συμφωνία για τις αλλαγές είχε γίνει με την υπογραφή των συμβολαίων.

English
Athinon Arena, the place were Anna Vissi will give her shows in winter will be renovated to look more modern (to look more like a club)

Διαβάστε στην espresso
"Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά και στον μαγικό κόσμο της διασκέδασης ήδη προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν. Ο φετινός χειμώνας στις μεγάλες και μικρές πίστες της Αθήνας έχει απ’ όλα. Συνεργασίες που θα γίνουν talk of the town, μεταγραφές καλλιτεχνών σε χώρους όπου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη μακρόχρονη πορεία τους στις live εμφανίσεις, αλλά και ηχηρά γυναικεία ονόματα του πενταγράμμου που δεν θα εμφανιστούν στην Αθήνα (όπως όλα δείχνουν). Πού είναι η Βίσση, η Ζήνα, η Δέσποινα Βανδή, η Ελλη Κοκκίνου; Λέτε τελικά να κάνουν την έκπληξη και να ανακοινώσουν τελευταία στιγμή (αιφνιδιάζοντας τους πάντες) την εμφάνισή τους σε κάποιο νυχτερινό κέντρο ή θα αποφασίσουν τελικά να κάνουν ένα διάλειμμα (προς απογοήτευση των φίλων τους) στις live εμφανίσεις τους;

Αντρική υπόθεση
Τον φετινό χειμώνα στα μπουζούκια οι άνδρες έχουν την τιμητική τους αλλά και την αποκλειστικότητα του σχήματος. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανιστεί στο «Rex». Το «καλύτερο παιδί» φέτος αναλαμβάνει να επαναφέρει το θρυλικό στέκι της Πανεπιστημίου στο λαϊκό ύφος μετά την περσινή επέλαση κουλτούρας με Γαλάνη και Αρβανιτάκη που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μαζί του ποιοι άλλοι τραγουδιστές θα είναι; Κανένα μεγάλο όνομα, μιας και για άλλη μία χρονιά ο Πλούταρχος θα ακολουθήσει τη γνωστή για εκείνον συνταγή.

Ο Πάνος Κιάμος θα περάσει τον φετινό χειμώνα στα «Αστέρια». Η πιο συμπαθητική φυσιογνωμία και αργά αλλά σταθερά ανερχόμενη λαϊκή δύναμη επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στο μαγαζί, το οποίο στην ουσία τον ανέδειξε εδώ στην Αθήνα. Στα «Αστέρια» οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Πάνου δεν έχουν διευκρινιστεί, όμως, αν κρίνουμε από τα ρεζερβέ και το γκελ του τραγουδιστή ειδικά στον νεαρόκοσμο, το πρόγραμμα θα τραβήξει μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ποιος τραγουδιστής δεν αφήνει με τίποτα τον χώρο στον οποίο εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια; Ο Αντώνης Ρέμος φυσικά, ο οποίος δεν το κουνάει με τίποτα από το «Αθηνών Αρένα». Φέτος αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τον δύσκολο χειμώνα μόνος του, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές που ήταν με τη Μαρινέλλα. Παράτολμο θα έλεγε κανείς, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τον ανταγωνισμό αλλά και το γεγονός, ότι πρόκειται για ένα μαγαζί «θηρίο» σε τετραγωνικά. Ευτυχώς το δεύτερο αντιμετωπίζεται και έτσι στα τέλη Οκτωβρίου, που ξεκινά τη λειτουργία του, θα το δούμε κάπως μικρότερο και σε πιο μοντέρνα εκδοχή από άποψη ρεπερτορίου και διακόσμησης. Ο Αντώνης δεν θα δώσει τόση έμφαση στο λαϊκό, ενώ ο χώρος θα ενισχυθεί με μπαρ, διότι η ιδέα της clubίστικης διασκέδασης απέφερε τα μέγιστα και φορέθηκε πολύ την περσινή σεζόν (βλέπε Onirama στο «Cinema Live Stage»). Επίσης θα υπάρχει και μενού με προσιτές τιμές για όσους θέλουν να γευματίσουν νωρίτερα!

Μια συνεργασία που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι αυτή του Σταμάτη Γονίδη με τον Νίκο Μακρόπουλο στο «Fever». Μερακλώστε γιατί χανόμαστε! Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: λαϊκά, πενιές, λουλούδια και καψούρα στο έπακρο. Είναι αναμφισβήτητα δύο τραγουδιστές που «το ’χουν»! Εχουν το λαϊκό, τα σουξέ και -αν μη τι άλλο- το ιδιαίτερο ύφος που αρέσει στον κόσμο.

Στο «Θέα» στην παραλιακή θα εμφανιστούν μαζί οι Θάνος Πετρέλης, Γιώργος Τσαλίκης και Νίκος Οικονομόπουλος. Τριανδρία με νεανικό, λαϊκό σχήμα έχουμε να δούμε καιρό στη νυχτερινή Αθήνα και ξέρουμε ακριβώς πού θα συγκεντρώνεται το κοριτσομάνι αυτόν τον χειμώνα!

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω ο Νίκος Κουρκούλης θα δώσει το δικό του στίγμα στην πίστα του «Posidonio». Για όσους τυχόν δεν πρόλαβαν να απολαύσουν τον Νίκο στις χρυσές εποχές τού «Παίζεις με τη φλόγα» στον συγκεκριμένο χώρο, θα έχουν φέτος την ευκαιρία, αφού ο τραγουδιστής επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος. Αν και δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από καμία πλευρά, η φημολογία είναι έντονη εδώ και καιρό, πριν από το καλοκαίρι ακόμα. Ο Νίκος Βέρτης έχει ήδη προγραμματίσει συναυλίες σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία και μάλιστα μπορείτε να το διαπιστώσετε και στο επίσημο site του στο Internet, με πλήρη περιγραφή ημερομηνιών, πόλεων, χώρων διεξαγωγής των συναυλιών κ.λπ. Οσο για τη Μαρία Ιακώβου με τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», απ’ ό,τι μαθαίνουμε, θα είναι η παρτενέρ του Κουρκούλη.

Η μεγάλη επιστροφή και το δίδυμο-έκπληξη
Οι Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Λιδάκης και Μπάμπης Στόκας θα εμφανιστούν στο «Κέντρο Αθηνών». Μετά τον Γιάννη Πλούταρχο που έδωσε το δικό του ρεσιτάλ στο γνωστό κέντρο της Πειραιώς, τη σκυτάλη αναλαμβάνουν τρεις καλλιτέχνες που το βάρος του ονόματός τους και το διαφορετικό κοινό που απευθύνονται θα αποτελέσουν βασικούς παράγοντες ώστε το «Κέντρο Αθηνών» να ζήσει μεγάλες στιγμές. Ειδικά στην περίπτωση του Δημήτρη Μητροπάνου, τα λόγια είναι περιττά...

Η συνεργασία της χρονιάς
Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γιάννης Πάριος και η Μαρινέλλα θα βρίσκονται τον χειμώνα στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, οι πολυάριθμοι και φανατικοί θαυμαστές τους άνοιξαν σαμπάνιες. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για όλους εκείνους που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί τον απόλυτο τραγουδιστή του έρωτα και τη μεγάλη κυρία του πενταγράμμου στην πίστα του «Διογένη» στη λεωφόρο Συγγρού. Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Εχοντας μια πολυετή παρουσία γεμάτη τεράστιες επιτυχίες στον χώρο του τραγουδιού και ένα πλούσιο και διαχρονικό ρεπερτόριο, είναι βέβαιο ότι θα κλέψουν την παράσταση με το πρόγραμμά τους τον φετινό χειμώνα. Χωρίς στοιχεία εντυπωσιασμού, με μεγάλο όπλο την υπέροχη φωνή τους θα είναι δίχως άλλο talk of the town .

ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Απο espressonews.gr

25 comments:

Anonymous said...

eftixos pou tha allaksi.
opos ine tora ine terastio ke aprosopo.

ine orea na giani san club pio monderno. pio neaniko...

Ime poli periergos na do afti tin Alagi... enas xoros ftiagmenos gia tin Anna

Anonymous said...

"TA ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ STHN SONY-TO NEO ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD THΣ ΑΝΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 18 ΤRACKS ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!ΤΑ ΠΡΩΤA 2 SINGLE AΠΟ ΤΟ ΝΕΟ CD ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ-ΑΠΟ ΤΟ RADIO SFERA-ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:ΠΑΡΙΟΣ,ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΚΙΔΗΣ"

ti ine afto pou graftike san comment apo kapious pali :P

ego pistevo ine misi alithia ...

Anonymous said...

to magazi tha alaksi prin ton oxtovri dioti meta den iparxi xronos gia allages. etsi ke o remos sto ananeomeno magazi anagkastika tha tragoudisi gia kapies efanisis pou exi na kani.

vevea i skini pou tha etimasi o kouvatseas tha ine apoklistika gia tin Anna Vissi

Anonymous said...

Ton Moukidi pou ton kse8apse? Tesp, as akousoume ti egrapse ki aftos... Xa! 8imi8ika molis oti einai kai psiloex8ros me Karvela! Eixan allilomini8ei gia kati pou den 8imamai twra... Min arxisete omws pali paides ta gnwsta...
Wraia! An isxyei afto, 8a kanoume Xmas me nea Annoula!

Thimomeni Katina

Anonymous said...

mporeite na mou peite kanena gnosto song toy moukidi, gia na katalavo poios ine?

Anonymous said...

to paaradwsou, dystyxws, efyges, ths zhna. to exw mia agalia ths theodoridou k.a.

Anonymous said...

a ok, orea songs, elpizo na dosei sti vissi kanena sta metra tis

Anonymous said...

EXO TIN ESTHISI OTI AYTI I STROFI TIS VISSIS THA EXEI MEGALI EPITIXIA, KAI TA TRAGOUDIA AN EINAI APO TOUS SYGKEKRIMENOUS SINTHETES POU LENE, DEN KSERO, EXO AYTO TO PROESTHIMA OTI THA PAEI POLI KALA, KAI THA KRATISEI KAI STO XRONO, DEN THA EINAI APO AYTA TA EPOXIAKA.
KAI PROSOPIKA XEROMAI, GIATI THA PROSEGGISEI DIAFORES ILIKIES PALI OPOS EGINE POLI ENTONA ME TIN KRAVGI, GIATI META ARXISE KAI EXANE TOUS PIO MEGALOUS KAI EPIANE MONO PITSIRIKARIA, PRAGMA POU PANTA XARAKTHRIZE TIN VISSI OTI TIN AKOUNE OLES OI ILIKIES. EVELPISTW NA VGEI ALITHINI AYTO TO PROESTHIMA
T.P.

Anonymous said...

Ki afto to Dantis + Vissi mou kanei para poly endiaferon! Anypomonw trela ki apistefta!!!!!

vissua said...

Vare8ika tis POYRDEEES g***** pote 8a vgi i star na ta pi i idia..G na isixasume....

Anonymous said...

Πρέπει όμως κι η Αννα να βρει τη χρυσή τομή, γιατί κάπως πρέπει να παντρέψει το μέχρι τώρα στυλ της με τα νέα της τραγούδια. Δεν γίνεται να μην έχει τίποτα από την Άννα του Καρβέλα.Εξάλλου την Άννα την αγαπήσαμε όλοι μέσα από τον Καρβέλα και από την κοινή τους πορεία.Η Άννα έχει μέσα της πολύ Καρβέλα. Πρέπει τα θετικά στοιχεία της "καρβελικότητάς" της να τα δώσει στα νέα της μουσικά βήματα.Και αν φτιάξουν τον χώρο του ΑΡΕΝΑ, ελπίζω να μην έχει τραπέζια για φαγητο,με στραγάλια και γαρύφαλλα για να μοστράρουν οι κοσμικοί επιχειρηματίες του κ---- τις νέες τους π-----ς, και οι μοντέλες-παρουσιάστριες-συνοδοί κυρίων τους νέους τους παππούδες-χορηγούς τους. Αηδιάζω με αυτή την κατάσταση.Ας δώσουν μία φορά προτεραιότητα σ' αυτους που θα έρθουν πραγματικά να απολαύσουν το πρόγραμμα και όχι για το θεαθήναι.Στο φινάλε,δεν έχουν όλοι να δώσουν 100 Ευρώ για να απολαύσουν την Άννα απο κοντά και όχι στιβαγμένοι σε κάποιο εξώστη πίσω γωνία.Εξάλλου, ο απλός κόσμος, τα απλά παιδιά είναι αυτά που αγαπούν την Άννα πραγματικά.Είναι ο κόσμος που δεν έχει κάτι να κερδίσει αν βγάλει μια φωτογραφία μαζί της.Δεν θα τυπωθεί στα περιοδικά για να είναι στην επικαιρότητα.Δεν γουστάρω να ξαναδώ την Άννα να παίζει γαρυφαλλοπόλεμο με όλη την κοσμική αφρόκρεμα-σαβούρα της Αθήνας.Αν έχεις τα κότσια Αννούλα μου γλυκιά, επέβαλε τις προτιμήσεις σου.Αλλιώς βρες έναν χώρο και φτιάξτον εσύ όπως ακριβώς γουστάρεις. Νομίζω ότι εδώ που είσαι, έχεις τα φόντα να προτείνεις και να επιβάλλεις άλλες συνήθειες στη μουσική διασκέδαση.Αλλιώς τζάμπα η αναμονή...

Anonymous said...

Agapite file Asxete,
Exeis apolyto dikio alla min perimeneis n'allaksoun ta pragmata. Gia na vgaloun ta exoda tous ta megala nyxterina kentra san to Athinon Arena exoun anagki apo ta garyfalla kai tis matzouranes. Dystyxos.

Anemona

Leopold said...

File "Asxete" exeis dikio kai ta les poly wraia!!! Kai sto prwto, peri "karvelikotitas" alla kai sto deftero... Alla opws leei kai i anemona, den ginetai ki alliws. Den einai mono i Anna pou exei logo! O xwros einai tou epixeirimatia, pou perimenei xrima! Opote distixws afti einai i alli opsi tou nomismatos, eite tragoudaei i Galani, i Aleksiou, i Vissi eite o Makropoulos kai o Kiamos... As elpisoume mia kai o xwros einai terastios, na meinoun oloi ikanopoiimenoi, opws pistevw oti tha ginei telika.

Anonymous said...

ego pantos eixa diavasei se ena periodiko pos i anna etoimazei ena apisteyto show kai xaraktiristika elege pos tha to zileye akoma kai i madona....xenoi xoreytes kai kapoioi apo tous megaliterous xorografous tou kosmou tha kanoun kati magiko.....kai ayto me to sinavliako to ekane proti i anna ston votaniko kai meta to piran oloi kai oles.......mia fora na min tin antigrapsoun ma mia fora...........mpravo anoula goustaro na eisai protupo..............

Anonymous said...

ta nea songs pou einai sto video einai telia opos kai oi foto.....

Anonymous said...

Gia poia nea tragoudia, gia poio video kai poies fotografies milas;

Anonymous said...

ena apo ta idia ke hirotera. ksana o kuvatseas ksana se skiladiko ke to hirotero meta apo kapio laikofani tragudisti to remo pu tha ehi idi monopolisi to kentro os enarksi tis neas sezon ke meta tha akolouthisi i anna. pu ine i kenotomia? pu ine o entexnos diaforetikos xoros? ksana me show na asholite ksana me ta ruha pu tha foresi ksana i mania me ta lefta! pu ine i usia tis tehnis ke tis musikis? an den alaksi protereotita ke ifos ke prosegisi sto tragudi i vissi tipota kenurgio den tha fani! ke hilious sinthetes na allaksi.

Anonymous said...

ta tragoudia tha ine diaforetika... oxi i anna

diaforetiko style tragoudion den simeni oti tha vgeni na tragouda me kourelia, ke oti i skini den tha exi oute fotismous oute idika efe...

i vissi ine vissi... ke panakriva rouxa tha foresi, ke show tha kani, ke i skini tha prepi na ine i kaliteri tis athinas....

Afta den allazoun

Anonymous said...

katarxas o diskos den tha einai entexnos me tin enoia oti tha exei arga tragoudia pou den akougontai......oute episis pos i anna tha foraei mia mayri rompa kai tha vganei se mia skini pou tha einai oloskotini......i anna eixe pei pos o diskos den tha tha exei mesa mono mpalantes alla kai varia rebetika opos kai jazz komatia kai genikotera den tha arkestei mono se ena eidos......i anna einai i madona tis elladas exete tis empistosini ego pisteyo pos tha kanei ena fantastiko show....

Anonymous said...

a afta episkiazun thn musiki. afta pu les na ta dexto an ihe ti magkia na ftiaxti enas horos dikos tis ke na emfanizete kathe fora eki mesa me diaforetiki skini pote rock pote classic pote pop pote entehni. ne! afto tha pi profesional kalitehnis pu mpori na alazi stil ke look alla o epaggelmatismos ke i foni n ke to talento na paramenun statheres aksies. opos egine theatro karezi aliki ktl. etsi na gini kati san anvis musical scene opos ekane ke i celine dion. ftiahtike horos dikos tis. i vissi tha emfanisti se horo pu tragudise o remos ke tha tragudisi tu hronu as pume isos ke i pegi zhna ktl. prepi na kani kati pu tha tin pai pio pano apo ti marinella ke tin aleksiou. pu den skeftikan aftes aloma na kanun. to thema ine na min amfisvitite apo kanena pleon. opos ke i mandona. panta kani show alla show diskolo me professonalism! de vgazi kirisku pelagia sti skini oute pedakia na tragudun. panta epaggelmatias! ite traguda stin ameriki ite allou! i vissi den ine panta kalodulemeni i emfanisi ke oi diski tis! gi afto hani ke kerdizi. den tous eklise akoma to stoma. na stamatisun na sigentrononte mono sta kaka tis ke na hanonte esto ke ta poli kala tis tragudia i kapies live emfanisis tis. na to po apla. den epitrepete pleon na kani alles prohirotites i metriotites i sinithismena pragmata i lathi. gia to kalo tis to leo. ehi peripu kamia 15 me 20 xronia na tragudai dimiourgika aloma peripu as klisi tin kariera tis apostomonontas tus olous.

Anonymous said...

Ma fysika! Den theloume na vgei ntymeni me xitwna se skoteini skini kai na tragoudaei aries me ta xeria kollimena ston kormo tis! Tin Anna theloume me ta show kai tis tsaxpinies tis alla kai tis aisthantikes ermineies tis kai o,ti kainourio exei na mas ferei, pou panta exei kati! O xwros tha einai sigoura anaplasmenos simfwna me afto pou thelei na parousiasei kai omoios tou den tha yparxei se oli tin kosmiki Athina!
Kai epipleon (apefthinomai sto filo pou eipe gia Remo) o Remos den einai enas aplos laikos tragoudistakos! Kai to oti pairnei ti skitali apo afton ki afto exei ti simasia tou! Einai i wraioteri sigxroni antriki fwni stin elliniki mousiki, me programmata pou panta ta synodevei poiotita kai oxi enas akoma skylas!
Afta! Polla eipa!

Sas aspazomai
Faidwn

Anonymous said...

Stin Ellada distixws agapite, den apostomwnetai pote, kaneis kai me tipota! Opote as kanei o,ti goustarei gia na goustaroun kai aftoi pou tin agapane!

Anonymous said...

entaxei re paidia to athinon arena einai to megalitero kentro tis elladas kai mexri perisi tragoudouse ekei i marinella.......kai sto kato ta rasa den kanoun ton papa......skeftite akoma pos i ellada einai para poli mikri gia na kaneis megala pragmata.......

Anonymous said...

Symfono me tin despoinida pou egrapse to proigoumeno sxolio. Ta rasa den kanoun ton papa. Oti ki an apofasisei i Anna na kanei kalo tha einai. Anypomono na tin ksanado stin skini epano na erminevei ta nea tis tragoudia. Tha einai ena oneiro.

Nyxterida

Anonymous said...

nyxterirides kai kai araxnes xotika tis mayris nyxtas sta ori sta agria vouna......xa xa xa