Sunday, January 18, 2009

Επισπέυδει την επιστροφή της στην Ελλάδα η Άννα Βίσση

Πιο γρήγορα θα επιστρέψει στην Ελλάδα η Άννα Βίσση από το εξωτερικό για την οπτικοποίηση του επόμενου απαγορευμένου τραγουδιού από τον τελευταίο της δίσκο, το οποίο δεν είναι άλλο από το dance hit "Στην Πυρά", που έγραψε ο Alex Papaconstantinou και τους στίχους η Μυρτώ Κοντοβά (το "στην πυρά, στην πυρά με τις ξενέρωτες" έχει γίνει slogan και ακούγεται πια παντού!).

Στο μεταξύ, έντονη είναι και η φημολογία ότι η ελληνίδα star ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα - άλλοι μιλάνε για διαφωνίες που έχουν να κάνουν με το κόστος της παραγωγής και άλλοι χρεώνουν την ακύρωση στην παράταση που πήραν οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου.

Όπως αναφέρεται και στο www.fannatics.gr, η Άννα πρόκειται να παρουσιάσει το αρτιότερο show που έχουμε δει ποτέ και να κάνει για ακόμη μια φορά την ανατροπή. Πάντως, η Mia Michaels, εδώ και χρόνια χορογράφος της Άννας, ήδη κάνει ακροάσεις στην Αμερική για τους χορευτές που θα πλαισιώνουν την τραγουδίστρια σε ένα πρόγραμμα που θα θυμίζει έντονα Las Vegas και σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες ίσως και να στεγαστεί σε ένα πλήρως αννα-καινισμένο κέντρο της παραλιακής, στις αρχές Απριλίου.

mad.tv

1 comment:

Anonymous said...

prwtos..........epitelous erxete erxete erxete...........................