Wednesday, April 15, 2009

Άννα Βίσση - Συλλέκτρια ρολογιών

Αλλοι έχουν μανία να κάνουν συλλογή από γραμματόσημα, ακόμη και σπάνια έργα τέχνης. Η Άννα Βίσση, πάλι, έχει μια πιο εκλεπτυσμένη «αδυναμία». Της αρέσουν τα ακριβά ρολόγια! Όχι μόνο να τα φοράει, αλλά και να μεγαλώνει τη συλλογή της, αφού διαθέτει ουκ ολίγα συλλεκτικά κομμάτια ανάμεσά τους!

Το πρώτο της ρολόι Rolex το απέκτησε όταν ήταν 30 χρόνων. Ήταν ένα δώρο που έκανε η ίδια στον εαυτό της, το οποίο κόστισε μια μικρή περιουσία. Τα δύο επόμενα της τα δώρισε ο Νίκος Καρβέλας την περίοδο που ήταν ζευγάρι, ενώ τα υπόλοιπα δέκα που συμπληρώνουν τη συλλογή της τα έχει αποκτήσει η ίδια. Τα ρολόγια που προσθέτει στη συλλογή της είναι ειδική παραγγελία και στολισμένα με πολύτιμες πέτρες, δικής της επιλογής. Τελευταία, μάλιστα, σχεδιάζει μόνη τα ρολόγια των ονείρων της και της τα φέρνει από χώρα των Αραβικών Εμιράτων φίλος της επιχειρηματίας. Από έγκυρες πληροφορίες οι πέτρες της αρεσκείας της είναι τα διαμάντια και τα ρουμπίνια. Φυσικά, η τραγουδίστρια τα έχει όλα ασφαλισμένα, αφού κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ! Σίγουρα πρόκειται για μια ακριβή και πολύ εκλεκτική συλλογή, που δεν μπορεί να έχει στην ιδιοκτησία του ο καθένας μας! Τέλος, να σημειώσουμε πως στα χνάρια της Άννας βαδίζει και η κόρη της Σοφία, η οποία μπορεί να μη φτάνει στο σημείο να τα σχεδιάζει, δεν λέει «όχι» όμως στο να τα φοράει και να συμπληρώνει με αυτά το look της με... luxurious στυλ!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

10 comments:

VISSIONE said...

POLU ORAIO TO SUGKEGKRIMENO OTAN PEFTEI TO XRHMA OLA GINONTAI

Anonymous said...

SYGNOMI ALLA AFTO TO ROLOI MONO STA EMIRATA FORIETAI KAI POUTHENA ALLOU. PROKEITAI GIA TERAS.

Anonymous said...

Poly karkatsoulio to roloi afto.

www.gayworld.gr said...

oute ki emena mou arese!
oi anna mou en to perimena pou sena touto. symfwnw me tin prohgoumenh. entelos karakatsoulio!
pliax.

Anonymous said...

Με συλλογή ρολογιών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εσείς θεωρείτε ακόμα πως η Άννα είναι Rock, Unplugged, απλή, και χύμα;

Anonymous said...

Eleos edw mesa! Aderfes kai palikaria ginate mallia kouvaria! Foreste kana swatch oi kalyteroi apo sas ki afiste ta aravika emirata gyftoi. E gyftoi.

loucas said...

siga min forarei etsi roloi i anna r paidia.... vlakeia einai to arthro afto... min ta pistevete ola...

Anonymous said...

Kapoios logos tha yparxei pou to arthro afto graftike kai mpike sto blog. Kapoia, esto kai makryni, sxesi tha exei i Anna me ta rologia afta kai tin polisi tous. Ksafnika graftike ena toso geloio arthro xoris logo; Den to nomizo.

Anonymous said...

NA DOUME TI ALLES AIDIES THA DIAVASOUME EDO MESA.

Anonymous said...

T-E-R-A-S ROLOI, GIA ARAVISES TON EMIRATON.