Sunday, June 21, 2009

H ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗ REAL LIFE magazine 21.06.09

























fannatics gallery

9 comments:

Anonymous said...

mytilini??

loucas said...

poli orea sinentevksi.....ftanei me tin mitilini..re paidaki mou pes mou se poia sinavlia thes na pas na sou paro ego to eisitirio..

Anonymous said...

MIA AP TA IDIAAAAA

loucas said...

ti allo thelete na pei diladi? ksekatharizei orismena pragmata omos etsi...

Anonymous said...

To mono pou ksekatharise itan to thema agglofonou CD. Den tha yparksei CD, tha valei orismena tragoudia sto diadiktyo. Ola ta alla itan mia apo ta idia kai ta idia. Ti eixa Gianni, ti eixa panta.

Anonymous said...

TI EKPLIKSI PALI KI AFTO; LES KAI DEN TO EIXAME KATALAVEI TOSO KAIRO.

Anad said...

foveri !!!

SUMMARY said...

Στη Real Life έδωσε συνέντευξη η Άννα Βίσση και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, το τατουάζ που έχει κάνει για την κόρη της, τη Δέσποινα Βανδή αλλά και στη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα. Η Άννα μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θα γίνει κουμπάρα σε γάμο μεταξύ δύο γυναικών.



Για την ομοφυλοφιλία και το ζευγάρι των γκέι γυναικών που θα παντρέψει: «Ήμουν πάντα προχωρημένο πλάσμα και πάντα ανοιχτή, ειδικά στα θέματα της φύσης. Γιατί η φύση μας προστάζει, μας οδηγεί και μας κάνει να αισθανόμαστε. Δεν είχα ποτέ τέτοια ταμπού και αν γεννιόμουν ομοφυλόφιλη θα ήταν η περηφάνια μου και δε θα το έκρυβα. Με ενοχλούν οι άνθρωποι του θεάματος που το κρύβουν. Εγώ και πολιτικός να ήμουν θα έβγαινα να το πω. Δεν είναι έγκλημα να είσαι ομοφυλόφιλος. Αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με το τι αισθάνεσαι, τι σε ερεθίζει, γιατί η σεξουαλικότητά μας είναι η υγεία μας. Όχι μόνο η σωματική αλλά και η εγκεφαλική. Το πρόβλημα είναι στο πως έχουν διαρθρωθεί οι κοινωνίες. Έχω πολλούς γκέι φίλους και εδώ και στο εξωτερικό και ετοιμάζομαι να παντρέψω δύο γκέι φίλες μου που αγαπιούνται πάρα πολύ. Είναι συγκινητική η σχέση τους. Μου το ζήτησαν και θα το κάνω, όπως θα το έκανα για οποιοδήποτε straight ζευγάρι. Γιατί το θέμα είναι να αγαπιούνται δύο άνθρωποι, όχι το πως διαλέγουν να κοιμούνται».

Για τη Δέσποινα Βανδή και την υποτιθέμενη κόντρα τους: «Εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν. Για ποιον λόγο να έχω κόντρα με τη Δέσποινα Βανδή; Αυτά εξυπηρετούν πιθανώς τα media και όχι εμένα. Να σου πω κάτι πολύ ειλικρινά. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ την κοπέλα αυτή. Δεν έχουμε μιλήσει, ούτε καν χαιρετηθεί. Όλη αυτή η κατασκευασμένη κόντρα, εκτός από ανύπαρκτη, τη βρίσκω ξεπερασμένη και εντελώς παλιομοδίτικη».

Για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τη συμμετοχή της στη δεύτερη ταινία του Sex and the city: «Ναι, έχουμε γνωριστεί με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που είναι και fan της μουσικής μου. Έχω πάει στα γενέθλια της, έχουμε βγει έξω με την Πατρίσια, έχει μάλιστα μιλήσει για μένα και για το πόσο της αρέσει η μουσική μου. Κάθε φορά που βγάζω καινούργιο cd της το στέλνω γιατί της αρέσει, όπως μου λέει, να το παίζει στα παιδιά της. Είναι μία γυναίκα αξιολάτρευτη. Πολύ γλυκό πλάσμα. Δεν ξέρω αν αυτό καταλήξει σε μία συνεργασία, μακάρι. Δε θέλω όμως να ανακοινώνω κάτι που δεν είναι σίγουρο».

Για τη Σοφία Καρβέλα και το τατουάζ που της αφιέρωσε: «Είναι στίχος από το τραγούδι "Μην τον ρωτάς τον ουρανό" του Μάνου Χατζιδάκι και λέει "Σβήσε το δάκρυ με το μαντίλι σου, να δω τον ήλιο μέσα απ' τα χείλη σου. Σοφία, σ' αγαπώ". Είναι κάτι που αφορά μια στιγμή δική μου με τη Σοφία και θέλω να την κρατήσω για μας. Αλλά η ουσία του είναι ότι μόνοι μας δυναμώνουμε.

Τι νιώθει αυτή τη στιγμή για τον Καρβέλα; «Η διάθεσή μου για το Νίκο είναι πάντα διάθεση αγάπης. Λατρεία είναι η λέξη που μου έρχεται. Τον λατρεύω το Νίκο. Υπάρχει μια παύση στη ζωή μας, που ήταν αναγκαία. Είναι φυσιολογικό και λογικό. Ίσως τελικά τη χρειαζόμασταν αυτή την ανάπαυλα».

Για τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα: «Έχω αρχίσει να δουλεύω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Το κοινό είναι πιο απαιτητικό από ποτέ. Όλοι οι συνεργάτες μου και εγώ δουλεύουμε για ένα show που είμαι βέβαιη ότι θα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο και σύγχρονο έχω παρουσιάσει. Είμαι έτοιμη να απογειωθούμε όλοι μαζί κάθε βράδυ, κάθε στιγμή».

Anonymous said...

Kala tosous mines stin Ameriki ti ekane; I idia eipe se synentefksi apo to Los Angeles oti etoimazei CD stin Ameriki kai oti se ena tragoudi tha symmetasxei kai o Maxi Priest. Ksafnika mathainoume oti telika den tha yparksei CD alla tha mpoun orismena tragoudia sto diadiktyo. Ti allo tha akousoume apo afti tin gynaika; Kai min mou peite oti den to eipe, giati yparxei sto blog.