Saturday, April 3, 2010

Άννα Βίσση: Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη!


Mπορεί η τελευταία βραδιά της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα να ήταν γεμάτη συγκίνηση, αλλά μετά από κάθε τέλος πάντα κάτι καινούριο ξεκινά.

Κάπως έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια έφτασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει το Fabulous Show και τι καλύτερο για ξεκίνημα από μια γνωριμία με τα τοπικά media.

Ανανεωμένη και με την καλύτερη διάθεση, η Άννα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα και τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην συμπρωτεύουσα.

Έπειτα από επτά χρόνια απουσίας από την νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να επιστρέψει στην Πύλη Αξιού και να μας παρουσιάσει το Fabulous Show, το οποίο μάλιστα όπως δήλωσε, θα διαφοροποιηθεί λιγάκι από ότι είχαμε δει στη Αθήνα.

Επιβεβαιώνοντας ακόμα μία φορά τη συνεργασία της για την επόμενη χειμερινή σεζόν με τον Σάκη Ρουβά, μας ενημέρωσε ότι τη σκηνοθεσία των εμφανίσεων τους θα αναλάβει η Christine Crocos και ότι θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι πολύ πιο... fabulous από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Όσο για το Νίκο Καρβέλα, μας έκανε γνωστό ότι όχι μόνο θα υπάρξει συνεργασία, αλλά και ότι θα ακούσουμε το album μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Αλλά όπως φαίνεται η Άννα δεν θα παραμείνει μόνο στα μουσικά δρώμενα αλλά θα κινηθεί τόσο τηλεοπτικά όσο και κινηματογραφικά, αφού και στο σήριαλ "Μίλα μου βρώμικα" θα συμμετέχει και ταινία με την Christine Crocos ετοιμάζει στο άμεσο μέλλον.

Συγκινημένη από την θερμή υποδοχή του κόσμου δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη μεγάλη αγάπη που της δείχνουν.

Διαβάστε περισσότερα:
www.mad.tv

4 comments:

Anonymous said...

ρεμιέρα έχει σήμερα η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη όμως πριν την έναρξη των εμφανίσεών της φρόντισε να κάνει μια βόλτα στη συμπρωτεύουσα. Η τραγουδίστρια βγήκε για μια ήρεμη βόλτα στο κέντρο της πόλης μαζί με την αδερφή της Νίκη και την πολύ καλή της συνεργάτιδα και φίλη Christine Crokos. Η γυναικοπαρέα επέλεξε μια χαλαρή νυχτερινή διασκέδαση πηγαίνοντας στον κινηματογράφο και μετά για παγωτό. Η Άννα Βίσση ήταν πολύ φιλική με τον κόσμο που την πλησίαζε και της εξέφραζε το θαυμασμό του, ενώ δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο. Ντυμένη απλά με ένα τζιν και φούτερ ήταν χαρούμενη και ευδιάθετη. Στη συνέντευξη τύπου πριν την έναρξη των εμφανίσεών της η τραγουδίστρια απέδειξε πόσο άνετη, χαλαρή και ακομπλεξάριστη είναι αφού δεν δίστασε να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία γέννησής της. «Πριν από χρόνια φοβόμουν να αποκαλύψω την ηλικία μου, όχι πια, νιώθω πολύ άνετα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

klv said...

Kαι σιγουρα οπως στην Αθηνα ετσι και στην Θεσσλονικη θα αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.

Anonymous said...

Eimai fanatikos thavmastis alla einai ntropi i kathe tragoudistria na min rixnei to kase tis kai na exei 190 eyrw to mpoukali....

Anonymous said...

Se afto den ftaiei i tragoudistria alla o magazatoras.. Sto arena itan pio ftinaa apo oti stin pili... Den ginetai na to anevazei edoo. .O idioktitis exei tis times t!