Sunday, May 9, 2010

Μαστροκώστα-Δέλλας: Μια fabulous βραδιά στη Βίσση

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη ημέρα και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα άφησαν για λίγο τις προετοιμασίες του γάμου τους και… το ΄ριξαν έξω! Το ζευγάρι βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Ένα τριήμερο στο πατρικό σπίτι του Τραϊανού στην συμπρωτεύουσα ήταν η αφορμή για να επισκεφθεί η Γωγώ Μαστοκώστα την καλή της φίλη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Η παρουσία του ζευγαριού σε ένα από τα πρώτα τραπέζια εξέπληξε ευχάριστα την τραγουδίστρια που τους παρουσίασε στον κόσμο, χαρακτηρίζοντας τη Γωγώ «πρότυπο αισιοδοξίας»! «Είναι το πλάσμα αυτό εδώ, η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με τον Τραϊανό. Σε αγαπώ πολύ, είσαι πρότυπο αισιοδοξίας και ξέρουμε όλοι τι εννοώ. Ξέρω ότι περνά δύσκολους καιρούς η χώρα μας αλλά θα το ξεπεράσουμε αν είμαστε ενωμένοι. Το αντίδοτο είναι η μουσική...» είπε από μικροφώνου η Άννα Βίσση ενώ στο πρώτο διάλλειμα της εμφάνισής της υποδέχτηκε την πρώην γυμνάστρια στο καμαρίνι της προκειμένου να την χαιρετήσει από κοντά και να της ευχηθεί για τον γάμο της. Και η Γωγώ Μαστροκώστα όμως επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για την τραγουδίστρια, δίνοντας της το προσκλητήριο του γάμου της και καλώντας την προσωπικά να βρίσκεται κοντά της, τη σημαντική εκείνη ημέρα.

gossip-tv.gr

2 comments:

Anonymous said...

imoun ki ego ekeini tin mera.. perase apo mprosta mou i gogo.. THEA itan kai o Sianidis... Episis se allo trapezi itan o thiasos tis xartopaixtras me ton mpostantzoglou na dinei resta afou tragoudise to agapi ipervoliki... O zaxaratos theos...

Ithela na po oti sta mad eprepe na tin valoun kai ston kallitexni tis xronias.. mporei na min ekane disko alla ekane ena summer tour, ena show kai polles plles sinentefkseis.. itan sinexeia stin epikairotita...!!
i elena paparizou tora evgale tragoudi den ekane tpt mexri tora, o rouvas ekane liges emfaniseis sto S club kai evgale kai ena tragoudaki, o Stratis(eleoccc) kai oi pro sinnerz ntaksei protoemfanizomenoi.. oi onirama ok..*

Anonymous said...

Το ζευγάρι Αννίτα Πάνια-Νίκος Καρβέλα που πρίν λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλία της εκκλησίας αν και δεν είχε στα σχέδια του να πάνε ένα ταξίδι του μέλιτος τώρα τα κατάφεραν και έτσι θα πάνε ένα μικρό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Δυο ημέρες μετά το γάμο τους και αφού τελείωσε την εκπομπή της η Αννίτα Πάνια, πήραν το αυτοκίνητο και πήγαν για τέσσερεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη πέρασαν και από το κέντρο όπου εμφανίζεται η πρώην γυναίκα του Νίκου Καρβέλα η Άννα Βίσση, και είχε την ευκαιρία να δεί και την κόρη του την Σοφία... Ακολούθησαν ένα άκρως 'αυστηρό' πρόγραμμα το οποίο συμπεριλάμβανε μόνο βόλτες, καλό φαγητό, και πολλή ξεκούραση. Οι μέρες όμως δυστυχώς πέρασαν γρήγορα και τώρα και οι δυο είναι ξανά στην Αθήνα όπου και συνεχίζουν το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα. Οι μέρες όμως όπως είναι φυσικό να περνάνε οταν περνάμε ωραία πέρασαν και τώρα και οι δύο μετά από πολλή ξεκούραση είναι ξανά στην Αθήνα για να συνεχίσουν την δουλεία τους.