Monday, May 10, 2010

Αυλαία "Greek Idol" με ντουέτο Βίσση-Καρβέλα θέλει η Ρούλα Κορομηλά

Με την Άννα Βίσση σχεδιάζει να ρίξει την αυλαία του “Greek Idol” η Ρούλα Κορομηλά.

Η απόλυτη Eλληνίδα σταρ όμως δε θα είναι μόνη της στη σκηνή του τάλεντ σόου, καθώς η παρουσιάστρια φροντίζει στο πλευρό της να βρίσκεται ο Νίκος Καρβέλας.

Είναι γεγονός πως τόσο η Βίσση, όσο και ο Καρβέλας αποτελούσαν από την αρχή τον ευσεβή πόθο της Κορομηλά.

Μάλιστα, το όνομα του κουμπάρου της βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλεσμένους, ενώ κάποιοι επέμεναν πως η Ρούλα προσπαθούσε να τον πείσει να τη συνοδεύσει στην πρεμιέρα της.

Λόγω της άδοξης συνεργασίας του με το παιχνίδι όμως αλλά και της προετοιμασίας του γάμου του, ο συνθέτης αρνήθηκε προς στιγμή τη συμμετοχή του δίνοντας όμως την υπόσχεση πως θα βρεθεί σύντομα με τα υποψήφια είδωλα της μουσικής σκηνής.

Γνωρίζοντας ωστόσο η οικοδέσποινα του σόου πως ο Καρβέλας πιθανό και να νιώθει άβολα μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το παιχνίδι, σκέφτηκε να του προτείνει ντουέτο με τη Βίσση στον τελικό, με το δέλεαρ να ανακοινώσουν τότε και επίσημα την καλλιτεχνική επανασύνδεσή τους.

Οι πληροφορίες ωστόσο θέλουν να προτάθηκε στη Βίσση να συμμετάσχει σε ένα από τα προσεχή live μόνη, κάτι όμως που δεν αποδέχτηκε προφασιζόμενη αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι καλά γνωρίζοντες όμως επιμένουν πως η Βίσση απέρριψε μια άμεση εμφάνισή της, λόγω του ότι προηγήθηκε η Δέσποινα Βανδή. Γι’αυτό και εξέφρασε την επιθυμία της αν και εφόσον τα καταφέρει, να δηλώσει παρούσα στο φινάλε του τάλεντ σόου.

Όπως και να έχει πάντως, με Βίσση και Καρβέλα στον τελικό και την Κορομηλά να συντονίζει, το “Greek Idol” σίγουρα θα αφήσει στους οπαδούς του την καλύτερη γεύση.

stifora.gr

7 comments:

Anonymous said...

ee poios allos na einai o lgoos? sinavlies exei i gini!!!!

Anonymous said...

Μακάρι να ακούσουμε εκεί και νέο ντουέτο Νικόλα - Άννας!!! 1000 φορές μακάρι!

Anonymous said...

OREOS KEROS SIMERA.... sti thesaloniki.


sto lefko pyrgo apo avrio

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ? ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤ/ΝΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ 4 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD THΣ ΑΝΝΑΣ!!!

Anonymous said...

EGW PALI DEN THELW KARBELA TI NA PW TO APAGOREYMENW MOY ARESE PIO POLY APO TOYS TELEYTAIOUS DISKOYS THS ANNAS....DEN EIMAI KATA TOY KARBELA AN EINAI DYNATON ALLA KAI KATI ALLO MIA XARA THS EKATSE THS ANNOYLAS EXW OLA TA CD THN ANNAS ALLA AYTO TO AKOYW OPWS TA PALIA THS TRAGOYDIA ME LAXTARA TI NA PW ISWS EIMAI PARAKSENOS...

mahler76 said...

μόνο για το τελειωμένο σόου της τελειωμένης Κορομηλά είναι η Απόλυτη Παλαίμαχη Ελληνίδα Σιταρ.