Wednesday, July 14, 2010

Άννα Βίσση – Συναυλία Σέρρες, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 - Reminder




Πληροφορίες για την Συναυλία στις Σέρρες



8 comments:

Anonymous said...

Εδώ και μήνες η τραγουδίστρια συζητούσε με τους συνεργάτες της για διάφορα project που θα είχαν σχέση με μια ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της ή ακόμα και με ένα κινηματογραφικό της ξεκίνημα.

Στην απόφασή της να ασχοληθεί και πάλι με την τηλεόραση καταλυτικό ρόλο έπαιξε η καλή της φίλη και συνεργάτιδά της, Κριστίν Κρόκος που την συμβουλεύει για κάθε της βήμα.

Το concept αυτού του reality λοιπόν που ήδη έχει αρχίσει να γυρίζεται έρχεται από το εξωτερικό. Ουσιαστικά μια κάμερα θα παρακολουθεί την Άννα Βίσση από τη ώρα που θα ξυπνά μέχρι την ώρα που θα πηγαίνει για ύπνο.

Ο τηλεθεατής θα έχει την ευκαιρία να βλέπει την star να κάνει απλά καθημερινά πράγματα. Το άτομο, λοιπόν, που θα συζητηθεί περισσότερο την επόμενη χρονιά θα είναι σίγουρα η Άννα Βίσση. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί το γνωρίζουν αυτό και την διεκδικούν.

Πολλοί όμως πιστεύουν πως οι φιλικές σχέσεις της Άννας με την Ρούλα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση της τραγουδίστριας.
Zougla.gr

Thimomeni Katina said...

ANNA ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ". ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΧΩ" ΙΔΕΕΣ ΤΟΥς. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΟ CONCEPT! ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ "ΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ" ΟΤΙ "ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΟ! ΟΚ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΧΩΡΑ, ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
Η ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ! ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ!

ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ GALLOP ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ FANS!

Anonymous said...

Από τον καιρό του καρδιακού συνέβησαν πράματα παράξενα:

Πρώτα απ’ όλα κάνω ό, τι μου κατέβει! Τόσα χρόνια πάω στις συναυλίες της Βίσση σεμνά και τυπικά, υποβάλλω τα σέβη μου, και φεύγω. Φέτος ντύθηκα Καρβέλας, έγινε αυτό που είδατε και αισθάνομαι ότι αυτό το πράμα δεν το έζησα ποτέ. Δεν ήμουν εγώ εκεί. Ήταν το πνεύμα ενός νεκρού που ζούσε αυτό που θα ήθελε να ζούσε αν εγώ ήμουν ζωντανός! Άρα, εγώ πέθανα!

Σου λέω! Από τον περασμένο Δεκέμβρη που έπαθα το καρδιακό, ζω τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό. Και τα καλά και τα κακά. Καιρός ήταν, θα μου πεις. Ε, πάντως, αν επιβεβαιωθεί ότι πέθανα και όλα αυτά τα ζω ως φάντασμα, θα λυπηθώ πολλά! Εσείς που ζείτε, να με κάνετε ταινία. Θα πάρετε βραβείο. Το διαισθάνομαι!
...
http://antidoto1980.blogspot.com/2010/07/blog-post_14.html

Anonymous said...

Το project αναμένεται να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου.

Anonymous said...

AnnaVissiLive: Good Morning Serres.........see you all tonight......

Anonymous said...

poli orea i sinavlia, gemato to stadio

dini rest i anna afti ti stigmi, to koino poli thermo

Anonymous said...

balte binteo apoo serres 8elw na dw...

Anonymous said...

Terastio lathos to reality show. Eyxomai na min to kanei i Anna. Teleios deyteroklasato kai monaxa gia ksexasmenous pou epidiokoun na kanoun comeback.