Monday, August 2, 2010

ANNAVISSILIVE.COM – Is Now Open




Το καινούργιο site της Άννας Βίσση έχει ανοίξει...

Κάνετε Register


Δες το welcome Video Εδώ
annavissilive.com welcome video

Καλωσήρθατε στο annavissilive.com, ένα site που δημιουργήθηκε από την Άννα Βίσση και την δημιουργική της ομάδα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη δημιουργία αυτού του site και για τη συνάντηση μέσα από αυτό με όλους εσάς!

Μέσα από το annavissilive.com θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό από παρασκήνια και σε αποκλειστικές ειδήσεις που θα προέρχονται από την ίδια την Άννα απευθείας προς όλους εσάς!
Μέλημά μας ήταν να σχεδιάσουμε ένα site που θα σας παρέχει φωτογραφίες που δεν έχουν εκδοθεί, καινούρια μουσική, επερχόμενες περιοδίες, ζωντανές εμφανίσεις, και γενικώς να σας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο της Άννας. Το καλύτερο βέβαια απ’όλα, είναι ότι κάθε μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ένα μήνυμα από την Άννα που θα περιγράφει τι συμβαίνει γύρω της εκείνη τη στιγμή live!…μπορεί να τη δείτε σε απευθείας σύνδεση από κάποιο από τα shows της, από το γύρισμα ενός video clip, ή ακόμα και από το σπίτι της! Ακόμη θα σας έχουμε συνδεδεμένους με το προσωπικό της twitter, facebook, και τα sites των fANNAtics, έτσι ώστε όλοι μας να είμαστε σ’επικοινωνία και ενωμένοι, για να μη χάνουμε τα καλύτερα που έρχονται!!!
Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια, η Άννα πάντα ήθελε να βρεθεί ένας τρόπος να στηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας, ένα κανάλι στο ίντερνετ, μέσα απ’το οποίο θα μπορεί η ίδια να διανέμει οτιδήποτε είναι αληθινό και συμβαίνει στον κόσμο της, απευθείας!
Στους επόμενους μήνες, θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι έχουν να συμβούν εκπληκτικά πράγματα στη ζωή της Άννας, και όλα αυτά θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε και μέσα από αυτό το site. Γι αυτό μείνετε συνδεδεμένοι για περισσότερα νέα και για να απολαύσετε την Άννα σε φωτογραφίες που δεν την εχει δει κανείς ως τώρα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έχει αυτό το site να σας προσφέρει…
γίνετε μέλη!!!!

No comments: