Saturday, September 4, 2010

Η audition της Βίσση, backstage - ourgreektv.com


Χτες λέγαμε για τους χορευτές που αναζητούν Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς για να τους πλαισιώσουν στο Αρένα.

Σήμερα σας έχουμε και το παρασκήνιο της audition, από άτομο που βρέθηκε εκεί.

Αν(ν)αδημοσιεύουμε το e-mail με έντονα γράμματα τα βασικά:

“Όλοι μάθαμε για την audition για τους χορευτές της Άννας Βίσση. Τι θα λέγατε να μαθαίνατε μερικά πράγματα από έναν άνθρωπο που βρισκόταν εκεί…;



Η ώρα ήταν 2 και οι χορευτές είχαν μαζευτεί έξω από το κέντρο “Θάλασσα”. Η πρώτη μου σκέψη; “μα δεν είναι ειρωνεία έξω να υπάρχει η αφίσα της Δ.Βανδή και μέσα να γίνεται η audition για τους χορευτές της Άννας Βίσση;” χαχα… σιγά σιγά άρχισαν να μπαίνουν μέσα. μια όμορφη ξανθιά κοπέλα που μιλούσε “σπαστά” ελληνικά τους περίμενε μέσα και τους έδινε να συμπληρώσουν τα βιογραφικά. μετά από λίγα λεπτά ήρθε κ η Νίκη Βίσση Μπούφη μαζί με την κόρη της Σοφία και άλλα άτομα από την παραγωγή. στη συνέχεια κατάλαβα ότι αυτή η όμορφη ξανθούλα που περίμενε τους χορευτές στην αρχή, ήταν η χορογράφος. η γυναίκα ήταν απίστευτη! το ίδιο και οι χορευτές (με μερικές εξαιρέσεις που ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς πήγαν να κάνουν εκεί, αλλά ας μη γίνω κακιά…!). το να βρίσκομαι εκεί ήταν μια απίστευτη εμπειρία. και κάπου εδώ θέλω να τονίσω το πόσο καλός άνθρωπος είναι η αδερφή της Άννας, Νίκη! ίσως δεν ενδιαφέρει κανέναν το γιατί το λέω αυτό, αλλά έχω την ανάγκη να το πω.

η χορογραφία ήταν αρκετά δύσκολη αλλά νομίζω ότι πολλοί χορευτές τα κατάφεραν πολύ καλά! σίγουρα η επιλογή θα είναι δύσκολη και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Άννα, αφού όπως είπε η Νίκη στους χορευτές, θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα από βδομάδα που θα επιστρέψει η Άννα (άλλη μια είδηση, η Άννα επιστρέφει από βδομάδα!).

Tέλος, να σας πω ότι οι χορευτές υπέγραψαν συμφωνητικό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί υλικό από την audition για το “πρόγραμμα” με θέμα την καθημερινή ζωή της Άννας Βίσση και του περιβάλλοντός της, το οποίο πρόγραμμα θα προβληθεί την τηλεοπτική περίοδο 2010-2011, με δυνατότητα επαναλήψεων, από τον τηολεοπτικό σταθμό Alpha TV ή οποιονδήποτε άλλο τηλεοπτικό σταθμό συμφωνηθει (όπως έγραφε το συμφωνητικό). Νομιζω ότι αυτό βάζει τέλος και στο σενάριο να προβληθει από το annavissilive.com”

*Και ακόμα δεν έχει αρχίσει καν η προετοιμασία….

Εδώ θα ‘μαστε…. ;)

**ΑΖΓΝΣΑ

UPDATE: Η χορογράφος που βρισκόταν εκεί, Sandy Leulier, επικοινώνησε μαζί μας, λέγοντας πως ήταν χορογράφος μόνο για την οντισιόν. Η χορογράφος του show αναμένεται από την Αμερική…

http://www.ourgreektv.com/2010/09/audition-tis-vissi-backstage/

No comments: