Sunday, December 5, 2010

Χριστίνα Πολίτη - Ηρωική Εξοδος από το Αθηνών Αρένα!

Aν έβλεπε η Αννα πως φεύγαμε από το μαγαζί χθες θα ήταν σα να βλέπει τις γριές που κατεβαίνουν από το φέρι μποτ στην Τήνο το δεκαπενταύγουστο. Πέρισι πρώτα τη βάζαμε για ύπνο και μετά φεύγαμε..Τη σκεπάζαμε και με κουβερτούλα στο καμαρίνι.. Χθες τρέχαμε μη χάσουμε το πλοίο..



Καταρχήν: Νιώθεις σα να έχει τραγουδήσει 2 ώρες ο Σάκης στην αρχή, 2 η Αννα μετά, 2μισι ώρες το κοινό πρόγραμμα, 2 ο dj, 2μισι ο Σάκης πάλι και 3 η Αννα στο τέλος και 1 φινάλε μαζί- σύνολο με γκαρνταρόμπα και τα παλτά πρέπει να τραγουδούσαμε και να χορεύαμε γύρω στις 15 ώρες. Πληθωριστικό θέαμα στο πιο εντυπωσιακό μαγαζί της πόλης! Νιώθεις σα να βρίσκεσαι στη Λιμνούπολη- ολόκληρη πόλη σε ένα χώρο και να γυρνάς το κεφάλι και να βλέπεις να κρέμονται από τα μπαλκόνια όλες οι πάπιες. (Στο τέρμα των θεωρείων πρέπει να έχει και άλλο καιρό). Μπροστά στην πίστα τσαλαβουτάνε πάπιες – γόνοι εκλεκτών οικογενειών. Δίπλα τους ακροβολισμένοι μπράβοι σαν τους κολοσσούς της Ρόδου. Τρεις ανθρωποι είμασταν και μας έβγαλαν 8 φωτογραφίες ( από την 1 μέχρι την 8 τα βλέφαρα είχαν πέσει..). Ο Σάκης με ένα λάκτισμα μπορεί και να βρεθεί κρεμασμένος από το στόμα από τις κουπαστές των θεωρείων. Αν δεν υπολογίσει καλά από την υπερβάλουσα sensational ενέργεια μπορεί να βρεθεί στη Θεοδωρίδου απέναντι!
Αυτοί τραγουδούσαν και ο κόσμος πήγαινε στις δουλειές. Αυτοί τραγουδούσαν και εμείς νιώθουμε πως γυρίσαμε σπίτι Δευτέρα πρωί. Η μαμά μας μαγείρευε και το παιδί είχε φάει ήδη τρεις κούπες δημητριακά.

Τώρα καταλαβαίνεις που πήγε ενάμισι μπουκάλι ουίσκι που ήταν εγκλωβισμένο στα κύτταρα του εγκεφάλου.

http://blogs.gossip-tv.gr/politi/2010/12/05/heroic-exit-from-the-athens-arena/

ANNAVISSILIVE - Had an amazing night last night at Arena..the crowd was beautiful!! thanks for everyone who came......Perasa poli kala filakia!!!

1 comment:

Anonymous said...

tin ida itan me 2 atoam parea. i ora 7 figame oli :P