Sunday, January 16, 2011

H Aννα Βισση τραγούδησε για τις φυλακισμένες του Κορυδαλλού!

“The other day i gave the best performance of my life…wasn’t at Arena but….somewhere else ….i will tell you on Monday” μας ενημέρωσε η Αννα Βίσση διαμέσου του twitter και Facebook account της πάντα στα αγγλικά. Το μυστήριο λύθηκε αφού..την Τρίτη το βράδυ η Αννα τραγούδησε για τις φυλακισμένες γυναίκες του Κορυδαλλού… Η συνέχεια πιθανότατα θα γίνει διαμέσου των “Πρωταγωνιστών” του Σταύρου Θεοδωράκη. Εφόσον το μυστικό δεν διέρρευσε από την ίδια σας το λέμε from Sunday!

gossip-tv.gr

4 comments:

Anonymous said...

Γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας

«Το χειρότερο πράγμα είναι να μην έχεις αφή
με τους ανθρώπους που αγαπάς, να μην τους ακουμπάς»,
κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θηβών

Με ένα ρεπορτάζ στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας εγκαινιάζουν το 2011 οι «Πρωταγωνιστές», την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα στο Mega.

Anonymous said...

η καλλιτέχνιδα απαίτησε η συγκεκριμένη ιδιαίτερη συναυλία να πραγματοποιηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα θέλοντας να αποφύγει την εισβολή των καμερών, αφού σκοπός της είναι αποσπάσματα αυτής να προβληθούν κατά αποκλειστικότητα στο ριάλιτι της ζωής της που ετοιμάζει για τον ALPHA.

Anonymous said...

signomi pou to grafo edo auto pou 8elo na po.8elo na rotiso an iparchi orio sta tragoudia pou stelnoume gia to diagonismo stixou.o ka8enas bori na stili osa kommatia 8eli?

Anonymous said...

ne osa tragoudia theli o kathenas stelni stin anna den iparxi orio