Wednesday, March 16, 2011

Άννα Βίσση το βιβλίο μιας » STAR»

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο-αφιέρωμα στην Άννα Βίσση. Ωστόσο, αυτή τη φορά πρόκειται για ένα λεύκωμα με τη συγκατάθεση της ίδιας.

Tο λεύκωμα ετοιμάζεται τα τελευταία τρία χρόνια ενώ η ίδια παρακολουθεί κάθε του στάδιο, χωρίς βέβαια να εμπλέκεται άμεσα. Όταν η Άννα ενημερώθηκε για την ιδέα του λευκώματος, δήλωσε κολακευμένη, ενώ ο Στέλιος Κοντέας, ο άνθρωπος που επιμελείται το βιβλίο, αποτελεί έναν από τους θαυμαστές που η ίδια γνωρίζει προσωπικά και έχουν επαφή τα τελευταία χρόνια...

Μέχρι πριν από λίγες μέρες τόσο εκείνος όσο και η Άννα Βίσση τηρούσαν σιγή ιχθύος για το λεύκωμα. Τελικά η Ελληνίδα σταρ επέλεξε το «Αθηνών Αρένα» για να αναφερθεί σε αυτό: Ανέβασε πάνω τον συγγραφέα, τον σύστησε στον κόσμο και είπε πως εδώ και καιρό ετοιμάζεται ένα βιβλίο για εκείνη, το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε. «Στο βιβλίο μιλάνε σημαντικοί άνθρωποι για μένα (σ.σ. έχει παλαιότερες δηλώσεις προσωπικοτήτων, όπως η Μελίνα Μερκούρη, αλλά και αποκλειστικές δηλώσεις, όπως αυτή του Μιχάλη Κακογιάννη) και είναι τιμή μου», είπε απευθυνόμενη στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου ενώ ο Στέλιος Κοντέας πρόσθεσε ότι «η Άννα το μοναδικό πράγμα που έχει ζητήσει είναι ένα ποσοστό επί των κερδών να δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Κύπρο».

Yupi.gr

1 comment:

Anonymous said...

στο gossip night οτι μιλησε με την αννα στο τηλεφωνο λιγο πριν την εκπομπη και της ειπε τα εξηs

-Θα δουλευει τριημερα του χρονου.
-Δεν εχει αποφασισει ακομα τι θα κανει , ειναι μεταξυ 3 προτασεων (μια εκ των οποιων ειναι η συνεργασια με ρεμο).
-Δεν θα κανει musical.
-Μετα το αρενα θα κανει προγραμματισμενες εμφανισεις και θα παει στην αμερικη να ξεκουραστει.