Friday, September 9, 2011

Ξανά στο παλιό της... λημέρι η Βίσση - espressonews.gr

Επιστρέφει στο παλιό... λημέρι της. Η Αννα Βίσση θα ξαναβρεθεί σε μια θρυλική σκηνή, την οποία η ίδια ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια και έχει ακόμη την αύρα της. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα ξαναβρεθεί στη σκηνή του «REX» σε μια μουσική παράσταση-έκπληξη. Πρόκειται για μια είδηση πραγματικά της τελευταίας στιγμής.

Παρ’ όλο που η δημοφιλής τραγουδίστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ηλία Μαροσούλη και πάντα υπήρχε η σκέψη για πιθανή συνεργασία, φαίνεται ότι τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

Η συμφωνία έκλεισε σχεδόν με κλειστά τα μάτια στο πρώτο κιόλας μεταξύ τους ραντεβού. Οι δυο τους έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από μια μεγαλειώδη συνεργασία τους, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές στην Πανεπιστημίου...


Το 1991 η Αννα Βίσση είχε παρουσιάσει στη σκηνή του «REX» το show-υπερπαραγωγή με τίτλο «The Anna Vissi Show», με τον Νίκο Καρβέλα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη δίπλα της. Τη σκηνοθετική επιμέλεια είχε αναλάβει ο Νίκος Σούλης.

Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», η Αννα Βίσση για φέτος προγραμμάτιζε να εμφανιστεί σε ένα νέο χώρο στην Πειραιώς που δημιουργείται ειδικά γι’ αυτήν. Οι εργασίες όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί και πριν από τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσε να τη φιλοξενήσει. Ετσι η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε το «ναι» στον γνωστό επιχειρηματία του «REX». Μαροσούλης και Βίσση σχεδιάζουν μια παράσταση με έντονη ρομαντική διάθεση και καλή μουσική, που θα πλαισιώνουν κυρίως νέα, δημοφιλή συγκροτήματα.

Πρώτες πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια να μεταφέρει στη νέα συνεργασία της με τον επιχειρηματία πολλά από τα στοιχεία της πρώτης συνεργασίας τους. Μιας παράστασης που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο της νύχτας και... ανάγκασε τους επιχειρηματίες να βάζουν πλέον βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ενα πραγματικό σόου, μακριά από τα τετριμμένα της εποχής που θέλουν τους τραγουδιστές να βρίσκονται απλώς μπροστά από ένα μικρόφωνο.

Αυτή τη στιγμή η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κύπρο με την κόρη της Σοφία και αναμένεται να επιστρέψει τις αμέσως επόμενες μέρες προκειμένου να συζητήσει με τον Ηλία Μαροσούλη τις τελευταίες λεπτομέρειες.

No comments: