Thursday, October 13, 2011

Αννα Βισση - Party at Dream City [12/10/2011]







Από τις 8 χθες βράδυ εκατοντάδες fannatics είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Dream City περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες για να δουν την πρεμιέρα του rockumentary "Όσο έχω φωνή" παρέα με την Άννα Βίσση και να την ακούσουν να τραγουδά live στο πρώτο party για τη φετινή σεζόν του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 949 !...

Την ίδια ώρα η Άννα Βίσση βρισκόταν μέσα στο μαγαζί κι έκανε πρόβες με την ορχήστρα της.

Γύρω στις 10 οι πόρτες άνοιξαν και ο DJ ανέλαβε να ζεστάνει την ατμόσφαιρα με τα τραγούδια της Άννας Βίσση μέχρι να αρχίσει η προβολή του πολυαναμενόμενου "Όσο έχω φωνή"!

Αφού λύθηκαν κάποια τεχνικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί και άρχισε να προβάλλεται η εκπομπή ο κόσμος παρακολουθούσε με προσοχή τη ζωή της Άννας όταν σβήνουν τα φώτα της σκηνής. Αστείες ατάκες της Άννας και της μητέρας της, Σοφίας αλλά και συγκινητικές στιγμές της ζωής της προκάλεσαν πολλές φορές το αυθόρμητο χειροκρότημα όσων βρίσκονταν εκεί.

Κι έφτασε η ώρα για την εμφάνιση της Άννας στη σκηνή...

Η ορχήστρα παίζει την εισαγωγή του τραγουδιού "Όσο έχω φωνή" και οι fannatics καλούν την Άννα στη σκηνή φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της.

Η Άννα εμφανίζεται τραγουδώντας τη μεγάλη της επιτυχία και ο κόσμος παραληρεί... "Άννα ζούμε για να σ' ακούμε!"

Η συνέχεια γνωστή και αννα-μενόμενη: Η Άννα τα δίνει όλα ερμηνεύοντας για περισσότερες από 2 ώρες τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και οι fannatics την αποθεώνουν!

Μετά το τέλος της βραδιάς η Άννα ευχαρίστησε τον κόσμο και μέσα από το λογαριασμό της στο twitter γράφοντας: "Με μια καληνύχτα δεν τελειώνει η νύχτα... Απόψε στέλνω κι εγώ πολλή αγάπη στον καθένα σας γιατί με συγκινήσατε τόσο πολύ... Ευχαριστώ για όλα!".

Στο party μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι: Φίλιππος Νικολάου, Μυρτώ Κοντοβά, Φώτης Σεργουλόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χριστίνα Πολίτη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκος Παπαδάκης, Χάρης Ασημακόπουλος, Γιώργος Καλφαμανώλης, Γιάννης Καζανίδης και φυσικά η ψυχή του Ρυθμού 949, Μάκης Πουνέντης!

No comments: