Tuesday, November 1, 2011

Γ. Καπουτζίδης: Βλέπω το «Όσο έχω φωνή», μ’ αρέσει πολύ


Φανατικός θαυμαστής της Άννας Βίσση και του reality «Όσο έχω φωνή», δηλώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης...

Στην κάμερα του Πρωινού mou μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και αποκάλυψε τι του αρέσει στην ελληνική τηλεόραση.

«Βλέπω πάντα το «όσο έχω φωνή, το ριάλιτι της Άννας Βίσση» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής. Δήλωσε ότι του αρέσει πάρα πολύ

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε και αυτός ένα αντίστοιχο ριάλιτι είπε ότι είναι τελείως διαφορετική η ζωή και η ψυχοσύνθεση της Άννας Βίσση...

2 comments:

Anonymous said...

ma giati nte k kala na kanoun oloi reality kai tous rotane olous an 8a to kanan. afisan tin erotisi 8a ekanes pote gumni photografisi k piasan ta reality mou arese poli h apantisi tou kapoutzidi foveros.
krima p ine mono 6 ta episodia exo tin idia porosi kai anamoni otan evlepa to para pente krima... ime sigouros oti 8a mporouse na traviksi para pano na valei k fetines katastasis apo to neo show apo ta nea tragoudia k na teliosi o kuklos ton episodiwn me prosfates katastasis... alla den pirazi.... kali sunexia annoula!!!

Anonymous said...

sigoura tha einai kalutera file alla skepsou kai to gegonos oti gia na valei sta epeisodia nees katastaseis to 2013-2014 tha einai etoima gia na ta doume stin tv. pantos ta epeisodia exo exo vrei to narkotiko mou!!! porosi megali. gia alli mia fora i anna ekane tin diafora. kala na einai kai panta epituxies. anna se agapame polu.