Friday, December 2, 2011

Η Άννα Βίσση επιστρέφει με το ανατρεπτικό show «Δώδεκα» - Rex!

Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο REX με το καινούργιο, ανατρεπτικό show «Δώδεκα». Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα η Άννα Βίσση για πρώτη φορά ανοίγει η ίδια το show της, ανατρέποντας τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων, σε μια Αθήνα που γουστάρει ακόμα τις εκπλήξεις.
«Πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, τραγούδια που μας αρέσει να τα ακούμε δυνατά, λατρεμένα ζεϊμπέκικα και δυνατές μπαλάντες, ποπ, ροκ και λαϊκά, πιάνο, dance και ταμπούρλα, εκκλησιαστικές καμπάνες και λέιζερ, στο nonstop πάρτι μιας ερμηνεύτριας που πάντα πίστευε ότι η μουσική είναι ένα. Καλεσμένη της Άννας, η Μαίρη Λίντα, αυτή η μεγάλη τραγουδίστρια κλασικής αξίας, που έρχεται στο REX το ίδιο κεφάτη και δροσερή όπως τότε, για να μας ταξιδέψει στα περήφανα 60’ς του Χιώτη αλλά και να μας δείξει πως επιτέλους χορεύεται το μάμπο.
Συνεργοί και συνωμότες στην όλη κατάσταση, οι Wedding Singers μια αγορίστικη μπάντα που ζει για να κάνει πάρτι, «φρεσκάροντας» τα πιο δημοφιλή και σημαντικά τραγούδια από την disco, synth, pop, rock & rock’ n’ roll σκηνή της δεκαετίας του 80 και του 90.

Μην αργήσετε για να μη χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από την έναρξη του πιο μεγάλου πάρτι της χρονιάς, ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα.

--------------------------------------------------------------
Η Αννα Βίσση ετοιμάζει εκπλήξεις
Σε σταθερές αξίες επενδύει η Αννα Βίσση στο πρόγραμμα που ετοιμάζει στο music-theatre «Rex», και όχι σε ονόματα που μονοπωλούν τη νυχτερινή ζωή και τα ΜΜΕ.

Είναι τέσσερις μεγάλες κυρίες του τραγουδιού, τέσσερις άσοι στο μανίκι της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, η Μαίρη Λίντα, η Λίτσα Διαμάντη, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 16 Δεκεμβρίου και η Μαίρη Λίντα θα είναι η πρώτη επίτιμη καλεσμένη της Αννας Βίσση για δέκα προγραμματισμένες παραστάσεις.

Η έκπληξη αυτής της παράστασης θα είναι ότι το κοινό θα απολαύσει τη Μαίρη Λίντα να ερμηνεύει τραγούδια της Αννας Βίσση και την Αννα Βίσση να τραγουδάει Μαίρη Λίντα, ενώ φυσικά δεν θα λείπουν τα ντουέτα.

Η Μαίρη Λίντα μιλώντας στην «Εspresso» επιβεβαίωσε την πληροφορία, αλλά αρνήθηκε να πει οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα, προκειμένου να μη χαλάσει την έκπληξη.

«Είναι μια συνεργασία μου που τη χαίρομαι πάρα πολύ» σχολίασε. «Η πρόταση μου έγινε από την Αννα Βίσση και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Περνάμε πολύ ωραία και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Θα τραγουδήσουμε και μαζί με την Αννα, και τραγούδια η μία της άλλης. Θα δίνουμε παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αλλά βέβαια όλα εξαρτώνται από τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά».

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Rex» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι πρόβες της παράστασης που θα γυρίσει πίσω την Αννα Βίσση, στα πρώτα βήματα της καριέρας της, τότε που τραγουδούσε στις πλακιώτικες μπουάτ λαϊκό τραγούδι και ο κόσμος την αποθέωνε.

Η Μαίρη Λίντα θα παραδώσει τη «σκυτάλη» στη Λίτσα Διαμάντη που θα εμφανιστεί μετά από μεγάλο διάστημα στην πίστα. Ενα διαφορετικό σόου θα παρουσιάσει η Αννα Βίσση με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και κάτι τελείως διαφορετικό με τη λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου.

espresso

1 comment:

Anonymous said...

BRAVO .....