Sunday, November 18, 2012

Η απόλυτη επιστροφή της Άννας Βίσση και η συγκίνησή της on stage

Χθές πραγματοποιήθηκε η “δεύτερη” πρεμιέρα της ‘Αννας Βίσση στο Κέντρο Αθηνών, μετά το ατύχημα της, και για ακόμη μια φορά μας απέδειξε το μεγαλείο του ταλέντου της μέσα σε λίγες ώρες. Η πίστα εκτός απο αμέτρητα λουλούδια γέμισε και πολύ αγάπη δίνοντας μια μοναδικότητα στην βραδυά.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ βγήκε στη σκηνή, μέσα στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Αθηνών, και το κοινό δεν σταματούσε να χειροκροτεί και να επευφημεί την τραγουδίστρια. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να ευχαριστήσει με τον τρόπο της όσους ήταν στο πλευρό της όλο αυτο το διάστημα.

Τη στιγμή που η Άννα Βίσση χαιρέτησε το κοινό είπε: “Δεν έχω καθόλου όρεξη να πω τίποτα συγκινητικό μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, γιατί ήταν τόσο συγκινητικά όλα αυτά που μου στέλνατε, όλα αυτά που άκουγα…Ένα μεγάλο ευχαριστώ και λίγες ευχές, απ’ τα μαθήματα ζωής που παίρνουμε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι να προσέχετε τους εαυτούς σας όσο καλύτερα μπορείτε, να αγαπιόσαστε όσο πιο πολύ μπορείτε, να μην το βάζετε ποτέ κάτω και όλα γίνονται”.


No comments: