Monday, March 11, 2013

Συνέντευξη τύπου για τους Δαίμονες

Συνέντευξη τύπου 
Η Άννα Βίσση μαζί με όλους τους συντελεστές της παράστασης λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου!
Η Άννα Βίσση δήλωσε πως είναι συγκινημένη για τα μηνύματα που δέχεται για αυτή τη δουλειά και πως είναι η πιο σημαντική στιγμή της καλλιτεχνικής της ζωής! Νιώθει πως είναι τυχερή που για δεύτερη φορά ανεβάζει τους Δαίμονες, έχει πάθος και καλλιτεχνικά νιώθει πιο ώριμη από τότε. Συγκεκριμένα δήλωσε πως θέλει να τα δώσει όλα σε αυτή την παράσταση και αισθάνεται ευλογημένη για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη ροκ όπερα!
...
Στο πλευρό της βρίσκονταν και ο Σταύρος Σιδεράς, ο ίδιος παραγωγός από την πρώτη παράσταση! Ο ίδιος είπε πως ένιωσε τεράστια χαρά όταν είδε μια πρόβα γιατί είδε νέα πράγματα και τον ενθουσίασαν. Δήλωσε πως η δουλειά του Γιάννη Κακλέα είναι εκπληκτική και πως ένιωσε μια δυνατή ενέργεια από τα νέα παιδιά που συμμετέχουν! Ο ίδιος βλέπει μια  Άννα Βίσση πολύ αναβαθμισμένη και ώριμη καλλιτεχνικά!

Η Εβελίνα Παπούλια εξέφρασε το όνειρο της να συνεργαστεί με τον Γιάννη Κακλέα και πως τώρα αυτό το όνειρο της πραγματοποιήθηκε! Όσο για την Άννα Βίσση είπε πως την θαύμαζε σαν σουπερ σταρ και την χαρακτήρισε απόλυτη θεά σε όλα τα επίπεδα, όσον αφορά την φωνή και την θεατρικότητά της!

Ο Παναγιώτης Πετράκης, ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης δήλωσε πως νιώθει ευγνώμων που τον εμπιστεύτηκαν καθώς είναι ένας πολύ απαιτητικός ρόλος. Επίσης εξέφρασε την ανυπομονησία τους και πως είναι ένα σχολείο η συμμετοχή του σε αυτό το έργο ενώ για την Άννα Βίσση είπε πως όχι δεν την απομυθοποίησε δουλεύοντας μαζί της αλλά την λάτρεψε περισσότερο!
Κλείνοντας η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δήλωσε πως θα ζήσει δραματικές στιγμές αφού νιώθει πως είναι ο ίδιος ρόλος, η Ροζάνα, και δήλωσε την επιθυμία της σε κάποια χρόνια να ανέβουν ξανα οι Δαίμονες με άλλο καστ χωρίς να είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια. Επίσης σημείωσε πως είναι το πιο σημαντικό έργο στη καριέρα της και αποτελεί σταθμό στην πορεία της!

Στις 22 Μαρτίου κάνουν Πρεμιέρα οι “Δαίμονες” στο Παλλάς σε μια παραγωγή πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί πάνω από 10.000 εισητήρια.

http://oktv.gr

1 comment:

Anonymous said...

Μην ξεχνατε οτι οι Δαιμονες ειναι ουσιατικα μια θεατρικη παρασταση και θα φιλοξενειται σε θεατρο κι οχι σε χωρο κεντρου διασκεδασης!