Tuesday, July 30, 2013

Αποθεώθηκε η Άννα Βίσση και στη Λάρνακα

Η Άννα Βίσση έδωσε τη δεύτερη κατά σειρά συναυλία της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λάρνακα. Αφού ξεκουράστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας για το Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, όπου περίπου 2000 άτομα περίμεναν για να την αποθεώσουν.
Οι fannatics έδωσαν και εκεί το παρόντες, αφού είχαν ετοιμάσει τούρτα για τα 40 χρόνια που κλείνει φέτος η Απόλυτη στο ελληνικό τραγούδι. Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, η μικρή Άντρια, η οποία χωρίς καθόλου ντροπή, και παρά τα τρία της χρόνια, τραγούδησε το Τυραννιέμαι, μαζί με την Άννα Βίσση. Δείτε το βίντεο!
Η Άντρια είναι τριών ετών και Τυραννιέται live με την Άννα Βίσση
Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, η Άννα Βίσση αποθεώθηκε απ’ τους θαυμαστές της. Περισσότερα από 2000 άτομα κάθε ηλικίας παρακολούθησαν την Κύπρια τραγουδίστρια να οργώνει τη σκηνή, να τραγουδά παλιά και νέα της τραγούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο Σταύρος Σιδεράς, ο άνθρωπος που έγραψε το λιμπρέτο των Δαιμόνων, το νέο cover girl του Omikron, Άντρη Καραντώνη και ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ απ’ το Παίζουμε Κυπριακά.

Λίγες ώρες πριν την συναυλία η ίδια πόσταρε στο twitter «Παράξενο 40 χρονιά μετά να τραγουδάς στη πόλη που πήγαινες σχολείο και έκανες βόλτες...». Με αφορμή αυτό, οι θαυμαστές απ’ τους fannatics, το επίσημο fun club της, ετοίμασαν τούρτα και βγήκαν στη σκηνή γιορτάζοντας μαζί της τα 40 χρόνια που κλείνει φέτος στο ελληνικό τραγούδι. Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς ήταν όταν κοριτσάκι 3 χρονών βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί της το «Τυραννιέμαι» αλλά και όταν η Άννα ως Πρέσβειρα του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά ζήτησε απ’ τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια του Ιδρύματος αγοράζοντας αφρικάνικα αντικείμενα για να βοηθηθούν παιδιά στην Κύπρο που έχουν ανάγκη. Η τελευταία sold out συναυλία είναι σήμερα στη Σχολή Τυφλών στις 21:00. Έξω απ’ τη συναυλία θα υπάρχει περίπτερο του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά όπου θα πωλούνται αφρικανικά αντικείμενα.

http://www.elita.com.cy

No comments: