Tuesday, November 19, 2013

Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος: Στην φωτογράφιση για την αφίσα τους

Αδιαμφισβήτητα η συνεργασία της χρονιάς είναι αυτή της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα.

Οι δυο τραγουδιστές περιμένουν καιρό αυτή την μουσική ένωσή τους, καθώς πριν μερικά χρόνια είχαν φτάσει ένα βήμα πριν μοιραστούν την ίδια σκηνή. Φέτος όμως η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα.

Άννα και Αντώνης κοιτούν ένα βήμα παρακάτω και ετοιμάζουν ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα στο «Αθηνών Αρένα» που πρόκειται να γίνει talk of the town, ξεπερνώντας τα συνηθισμένα, αφού μιλάμε για παράσταση πια. Η δυναμική και το ταλέντο τους αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για αυτή την εμφάνιση.

Σήμερα έγινε η φωτογράφιση από την Ρούλα Ρέβη με τους δύο καλλιτέχνες να έχουν φορέσει τα καλά τους για να σταθούν μπροστά στο φακό. Η Άννα πιο glam από ποτέ πετά το ροκ στυλ που την είχαμε συνηθίσει, κρατά το μελαχρινό μαλλί και ετοιμάζεται να μας χαρίσει εκπληκτικές μελωδίες.
Στη φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο Άννα και Αντώνης έχουν αγκαλιά την αισθητικό Δέσποινα Καισίδου. Η αφίσα πρόκειται να στολίσει την πρωτεύουσα τις επόμενες εβδομάδες. Επίσης είδαμε και μια φωτογραφία από τα παρασκήνια με την Άννα Βίσση την Ρούλα Ρέβη και την μακιγιέζ της τραγουδίστριας.

Με βάση πληροφορίες η πρεμιέρα αναμένεται στις 12/12!

mustonline.gr

9 comments:

Anonymous said...

τι μαλλι ειναι αυτο ρε παιδια ??? τι ντυσιμο??? σαν θειτσα !!!

Anonymous said...

Όντως σαν θειτσα ειναι.. Λατρεύω την Άννα αλλά νομίζω το τελευταίο εξάμηνο εχέι παραμελησει πολυ τον εαυτό της.. Που ειναι η σεξι αδύνατη και λαμπερή Άννα που ξέρουμε ;

Anonymous said...

arxika as doume thn afisa, gt sthn afisa mpori n fainetai wraio, mporei n tairiazei m t concept..k poia adynath sexy anna?? as katalaboun merikoi oti h anna opws k kamia allh gynnaika dn mporei n einai idia meta apo kapoia xronia!!! eleos...

Anonymous said...

kai egw den borw na pw oti enthousiastika me afto pou eida giati einai mia anna pou den exw sinithisei katholou alla opws eipe kai o filos h filh den kserw poio panw ta xronia pernoun dn borei na meinei idia!kalo einai na agaphsoume thn wrimothta ths!paramenei eksalou mia ekthmvwtikh ginaika!!profanws vevaia kai h douleia afth tha einai poli poiotikh gia afto vevaia kai to olo louk!

Anonymous said...

Ε ένταξη άλλο ποιητική και άλλο πουριτανη... Εδώ η βισση ειναι λες και ειναι η θεία μου απο την Λάρισα .. Εγω λέω να το ρίξει λιγο στην γυμναστική και να βάλει τα σεξι φορέματα της με τα σκησιματα στα πόδια και τις πλάτες έξω.. Θα μπορούσε να βάλει ενα πολυ πολιτικό αλλά σεξι φόρεμα.. Εδώ πραγματικά αυτη η φωτο με απογοητευει..

Anonymous said...

Ποιοτική *
Ποιοτικο*

Anonymous said...

Παιδιά η Άννα -κατά τη γνώμη μου- έχει αδικήσει τον εαυτό της την τελευταία 2ετία -3ετία με την εμφάνισή της. Επιβεβαίωση αυτού η σημερινή φωτογραφία. Χρειάζεται γυμναστική (ή ό τι άλλο ...) για κοιλιά -μπράτσα, επειγόντως! Σαφώς μεγάλωσε, όμως επειδή η ίδια όλα τα χρόνια προωθεί πέραν του ταλέντου της και την αψεγάδιαστη εικόνα της, οφείλει να τη διατηρεί όσο το δυνατό για να μην προδίδει την εικόνα της και απογοητεύει τους φαν της. Είχα δει τους Δαίμονες και παρατήρησα ότι και εκεί όλα τα ρούχα της ήταν φαρδιά στη μέση (προφανώς για να την καλύπτουν). Εντάξει ας μην είναι και "φέτες", αλλά όχι και έτσι.

tziovani said...

tin anna tin agapame gia ti fwni tis oxi gia to kormi tis!

Anonymous said...

Tin anna tin agape gia to synolo (foni, talento, eikona, epiloges, emfanisi klp) ta opoia i idia proothei!!!