Thursday, September 4, 2014

Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος στο ΓΣΠ - Η συναυλία της χρονιάς


Το μουσικό γεγονός της χρονιάς ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο να τα δίνουν όλα επί σκηνής σε ενα κατάμεστο από κόσμο GSPi. Οι καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό τους με την ενέργεια και τις επιτυχίες τους, χαρίζοντας συγκινητικές στιγμές τις οποίες θα θυμούνται όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ για πολύ καιρό ακόμη. 
Οι καλλιτέχνες έδωσαν τη ψυχή τους σε μια βραδιά που κράτησε 4 ολόκληρες ώρες.  
Με ένα από τα πιο ιδιαίτερα και συγκινητικά τραγούδια της, το οποίο τραγουδούσε μαζί με τον Αντώνη Βαρδή στις αρχές της καριέρας της, αποχαιρέτησε τον καταξιωμένο δημιουργό σε συναυλία της η Άννα Βίσση!
 
Κατά την εμφάνισή της με τον Αντώνη Ρέμο στο στάδιο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, το βράδυ της Τετάρτης, η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Σ’ Αγαπώ», που της έχει γράψει ο Σταύρος Κουγιουμτζής, για τον Αντώνη Βαρδή, κομμάτι στο οποίο εκείνος έπαιζε κιθάρα στις μπουάτ στις οποίες είχαν εμφανιστεί μαζί (όπως το «Θεμέλιο, με τους Γιώργο Νταλάρα και Χαρούλα Αλεξίου), στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Mια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς η αναφορά που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στον Αντώνη Βαρδή. Ο τραγουδιστής, μιλώντας για τη μεγάλη απώλεια του ελληνικού πενταγράμμου, ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το τραγούδι. Το κοινό τον χειροκρότησε για να του δώσει τη δύναμη να συνεχίσει.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.




No comments: